nazov som musel zmenit naspet lebo kadibudka sa tam nevošla dlho som sem nepridával fotky ... ale nemislite že som nepracoval toto minidio je na 50 percent hotové to je výsledok:
šupol som tam pár šutrov..voda je z herkulesu 1.vrstva
2.vrstva
použitá tráva...joefix v ľavo (dlha) ostatok polak
"Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty" George S. Patton
dík ano travu som lepil herkulesom no voda uz zaschla...šupol som tam tenké prúzky vaty a dal lesklý lak no uvidím ako to dopadne. podla tých smailíkov to vyzerá ako keby som bol zhúlený ale nedajte sa oklamat
zdravím, zatím to vypadá celkem hezky. Na tu vodu jsem zvědavý, herkulesem bych ji nedělal. Bál bych se, že mi tam zůstanou bílá místa. Přeji mnoho zdaru
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius .................... Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.
Nooo vypada dobre, i kdyz ty fotky... Noviny se mi libi i kdyz nekam do mesta by semzna hodily vic nez to k take stodole seno dobre, toy tam uz chybi enem neaka stracena Voda dopadla jek, ze je tam ten vozejk?
slubil som fotky tak tu su bože ja som slnko nevidel už mesiac (vsak vidíte na fotkách). voda dopadla celkom dobre ale trochu s bublinkami (ale ved je to potok)
Přílohy
No jo, taky mám teď problémy s dením světlem Zatím dobrý, kdy budou figurky?
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius .................... Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.