auto je kovák abrex 1:72 a bude zabořenej v bahně toho potoka ale přeci jenom je to leštěnka a v 68 moc dlouho nejezdila tak to asi nechám on bude stát na sedačce řidič vylézající z vozu tak odvede pozornost...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Je vydět,že si stojíš za svým.A to je dobře. Ale ještě zkusím malou připomínku. Ty tanky asi pomalu nejely,vzhledem k tomu,že překvapily nečekaně kupu lidí. A teď narážím na to co se chystám napsat,sice jsem u tankových vojsk nesloužil,takže nevim jak to chodí,ale ta posádka musela být suprově sehraná,aby nepoškodila lauf o stromy .Avzhledem k tomu,že se jednalo o prvosledové jednotky tak nevim.I když to vypadá jako bohapusté rýpání,mně se to prostě nepozdává.Rejpu jen proto,protože vím,že jseš schopnej dotáhnout věci k dokonalosti...............................
Já sem si to taky myslel ale jak jsem pochopil z toho co mi říkal kamarád kterej do tanků dělá , tak tyhle stromky pro 55 ky nebyly překážkou , a navíc oni se stím rusové moc nemazlili,a jestli poukazuješ na to že jede vzhledem k tomu stromu šejdrem , tak máš pravdu tam mi to falíruje, a ta spousta lidí ,: znáš tu naší českou náturu... tý woe támhle padaj stromy co se to tam děje ... počkám a uvidím..., né samosebou to může být nesmysl ...a u tebe to neberu jako rýpání , a tvého názoru si vážím , jen bych to nesttihl na ten lesopark předělat , ale znáš mně , nebude se to líbit , bude hodně připomínek tak to prostě předělám , ono se stejně asi stane že to nestihnu dodělat, mám toho ještě mo... díky za názor a za rady a zatím ... Byl bych samoseboum rád a vděčný , pokud někdo ví jak to s těma stromama a prulamem lesem je a liší se to od mého názoru či provedení , budu moc rád když mi to upřesní ( považuju se spíš za lepiče než historika ) tak abych nebyl zase za debila... moc díky...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
hele nekde ve filmu (čtyri tankyste a pes)sem videl ze tank kdyz projizdel lesem ma otocenou hlaven dozafu a ptal sem se mamy pritele proc a on ze to je kvuli tomu aby ji neohnul nebo co rikal uz si to nepamatuju moc omluvte mne jestli se milim