Konečne si môžem povedať,že som dokončil spodok diorámy.Mám na mysli vybrúsenie ,nastriekanie podstavca a následné vyleštenie čiernej farby.A v neposlednom rade som nastriekal povrch farbou.Zatiaľ to vyzerá na jeseň.Idem sa pohrať zo snehom.
Ten teren este není hotový ,povedal by som na 70%.Zdržiava ma iná dioráma ktorá čaká na noveho majiteľa.Teraz sa patlám s nemeckou mororkou.Herr Topke aj tvoje diorámky sú super.V BB na súťaži ju budeš môcť vidieť.
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...
sneh urobím z FOAM-SNOW od Vallejo.Robím mesiac marec 45,ked sneh bol na ústupe a prevladalo všade blato.Ked vladol logistický chaos a nedostatočný prísun PHM a munície na nemeckej strane.Dioráma bude zobrazovať dej ,ked veliteľský tank vysiela svoju motospojku s rozkazom o urýchlené doplnenie PHM a streliva,lebo bude nútený opustiť a nechať zničit ešte bojaschopné vozidlá,ktoré mu zostávajú na krytie ústupu jednotky,ktorá má za úlohu dostať sa do Rakúska a vzdať sa tam spojencom,preto aby sa sa zbytok jednotiek SS-Wiking nedostal do rúk Rusom,kde ich čaká istá smrť.
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...
julo35 píše:To Blackosh:túto diorámu si nechavam pre seba tak jej venujem max.času a trpezlivosti.Chcem ju dokončiť tento rok a najlepšie do BB.
Tak to sa v BB stretneme. Ja by som chcel moju dokončiť už pred Liptovským Hrádkom
Do BB prídem určite,už mám aj bookovanú izbu na ten víkend v BB.Túto diorámu chcem doniest na súťaž do NR.Teraz robím alebo dorábam na zákazku jednu diorámu a hlavne v som sa odhodlal do stavby ZERA od tamiye v 1/32.