cakal som na vodu od valejo uz ju mam tak idem skusat ako sa z tym pracuje a ci sa to da trochu prifarbit ak z tym ma ma niekto skusenosti tak napiste nieco a zacal som farbit figurky, zatial neni co vydiet ale uz som sa rozhybal trochu Len mam malo casu lebo ked ma vydi mala tak chce aj ona malovat (uz mi domalovala dvoch rozmalovanych trpaslikov a trochu sa aj pohrala z dioramokou )
Trochu som pokrocil a zacal som malovat prvu priserku zatial je len hlava a svaly, Len fotky odhalili nejake nedostatky tak to budem trochu opravovat v skutocnosti je to mensie ako na tych mensich fotkach a volnym okom nieco neni vydno
V skutocnosti je o dost farebnejsie je to moja prva taka viac farebna figurka v Poprade by mala byt nazivo aj z dioramkou ak to stihnem ak nie tak zoberem len figurky
tak tuto dioramku som nedorobil spravil som si inu mensiu a len z 3 figurkami, a su to fantasy figurky niekomu sa pacia niekomu nie, pre mna su bozke a mam doma podobnych vyse 20 a budem robit dalsie mensie vinetky z hentakymi panacikmi