Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Diorama ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Německý dok

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Německý dok

Příspěvekod Joe Smith » 01 čer 2010, 16:15

Dobrý. Ale jestli chceš, klíďo si tam nech Thompsona, jen se mi tam zdá dost nepravděpodobnej :)
Joe Smith

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taskaztesca » 01 čer 2010, 16:21

Joe Smith píše:Dobrý. Ale jestli chceš, klíďo si tam nech Thompsona, jen se mi tam zdá dost nepravděpodobnej :)

Tak hej, ja bych to taky raději měl co nejrealičtější více-méně :) Stejně jsem už toho Thomsona vyměnil tak to nebudu vracet zpátky
Rozestavěno:
viewtopic.php?f=334&t=44470
viewtopic.php?f=334&t=44670
Hotovo:
viewtopic.php?f=335&t=41124
viewtopic.php?f=335&t=44458

Why so serious?
Pro ty, kdo nejsou zaslepeni sami sebou, je cesta k moudrosti snadná.
Taskaztesca

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lusmid » 08 čer 2010, 00:07

technická a jak dostaly ten flak nahoru na terasu
cz 85 9mm, cz 75 compact PČR, cz 858, cz p-09 coyote důrazných argumentů jsem členem ŠG č.2

"Musím zahynout se svou skupinou armád...."
Walter Model, polní maršál

,,čerstvý krátký sestřich a nablýskané holínky a zvládneš všechno na světě. což prohlásil pár minut před tou neštastnou sebevraždou''
lusmid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taskaztesca » 10 čer 2010, 11:06

lusmid píše:technická a jak dostaly ten flak nahoru na terasu

jeřábem :) ten bude před tím barákem.
Rozestavěno:
viewtopic.php?f=334&t=44470
viewtopic.php?f=334&t=44670
Hotovo:
viewtopic.php?f=335&t=41124
viewtopic.php?f=335&t=44458

Why so serious?
Pro ty, kdo nejsou zaslepeni sami sebou, je cesta k moudrosti snadná.
Taskaztesca

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Esprit » 25 zář 2010, 07:05

Surfuju a dostal jsem se až sem. Doufám, že tohle forum není plný elitářských egomaniaků jako čobol korki a další i když asi víteční modeláři, berou toto krásné hobby smrtelně a zde vidno i nepřátelsky vážně. Místo aby tě posouvali a radili ti přesně proč je to špatně a jak to máš příště udělat, aby to tak nevypadalo, se jen vysmívají- nevěří ti, že někdy budeš schopen dosáhnou jejich úrovně. Takový to: Přece si nemůže dovolit stavět takovej projekt, na to se vrhají jen ti nejzušenější borci a já kterej má 100x víc zkušeností bych do toho nešel. A kde se poděla vaše radost, nebo ji už neznáte a stavíte, aby jste se tím mohli chlubit nebo co. Tak když ji tedy znáte, tak asi chápete, že ji má právě z tohoto co vytváří. Třeba právě z té velikosti, kdy si všechno rozmýšlí atd. Apropos to by asi nevznikl žádnej železniční model, protože každá taková stavba je proti klasickému diorámatu mega. Prostě se začne a pak se skončí. A pořád dál a dál. Někdo staví jedno celej život a vrací se tam kde začal, aby to spravil, či změnil. Druhej má radši menší projekty- kvůli času, místu, vkusu, nebo že si uvědomuje, že velkou stavbu začne až dosáhne jisté úrovně. Ale to člověk rozhoduje sám a nepotřebujek tomu 20 namyšlených vysmívajících se posměváčků, kteří neuějí říct- Tys toto udělal takhle. Já používám tuto techniku, která spočívá v tom a v tom. Ve spoustě příspěvů cítím jízlivost, kterou bytostně nesnáším.Takovej radílek nevím proč něco sepisuje.A to samé 10x dokola a ještě se sem vracet. Bavit se na to, že něco blbě postavil, nadrbat pod příspěvek 3x :grin: hmmm tak to o něčem vypovídá. A vidíš, stačilo pár povzbuzení od lidí co to mají v hlavě hozený jinak a místo toho, aby jsi nasraně všeho nechal- ne-li úplně všeho, pokračuješ a doahuješ do konce to co jsi si vysnil. A jde vidět, že se zlepšuješ a o to jde.
Až tohle dostavíš, budeš na jiné úrovni, než když jsi začal. Je úplně putna jestli se budeš učit na 30ceti malých projektech, nebo na jednom velkém. Prostě výsledek je ten, aby jsi se ty techniky naučil. A naučí se je člověk nejlépe tak, že dělá to co ho baví a vidí v tom SÁM smysl. U tebe je to tenhle projekt, takže nechápu ostřílený kozáky a některý už starý chlapi co mají mít rozum, že tuhle životní zkušenost nechápou. Berete se strašně vážně a přijde mi, že jste dost upjatí. Je to koníček a jako všechno v životě se k tomu dá různě přistupovat. Už se opakuju, když řeknu, že SMYSLEM JE STRÁVIT ČAS TÍM CO NÁS BAVÍ. A pokud Takaztesca není na úrovni, od které někteří z vás nejsou ochotni mu dávat cenné rady často k nezaplacení, tak ať se radši nevyjadřují vůbec.
Sám až bude čas si chci pro radost postavit dioráma. Nikdy jsem ho nastavěl. Jen na základce pár letadel, naposled Subaru Impreza. Když jem se tu díval na nejlepší modely, tak nemám ani jejich 50 procent, ale když budu chtít postavím si třeba celou Nordschleife a i těch 50 mi bude stačit, aby pro mne a pro lidi, kteří nejsou do tohoto hobby cvoci, to mělo smysl. Zároveň ale budu chtít abych nemusel řešit podobný haluze jako tady. Toliko můj první příspěvek, ve kterém se odrazily moje emoce. Byl jsem rád, že ses na to nevysral. Jak jsem o četl a viděl, že tě zlomili, už jsem se fakt nasral. Naštěstí vidím, že jsem nebyl sám kdo ví která bije. \:D/

Offtopic:
Nemůžete mi poslat, respektive chtěl bych si postavit dioráma s majákem. Rád bych viděl jak to pojali skuteční borci. Kdyby jste věděli kde se takové, popřípadě podobná umělecká dílka vyskytují, hoďte mi to prosím do SZ. Nějakou tu inspiraci. Díky
Esprit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 25 zář 2010, 07:24

add maják doporučuji se obrátit na Jakuba Skolila je tady na fóru (měl ten maják co byl loni na E-dayi a byl o tom článek v Mo) to je expert na novostavby......jinak rád poradím add lodě (speciálně ponorky)
Asi jako základ bych volil maják od CMR
zbynek.skopan

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno