Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Vďaka. Dúfam že to tak ostane aj keď tam budú posledne 3 figúrky. Dvaja vojaci a jedna civilna slečna, ktora by do par dni mala byť už u mňa. Dovtedy by som mal dokončiť aj jedneho z vojakov ktory jej bude "mútiť hlavu".
Ďakujem za koment. Som rad že to niekto sleduje aj keď je tam techniky minimum. Nejaky ten postup na slečne, telove časti a vrchna biela časť blúzky hotovo /bohužial bojujem z jej fotenim/. Popri tom, kedže v praci bolo dosť volneho času lietal som po nete a skúšal najsť nejakú realnu udaloť na moju dioramu . Musela iba splnať par podmienok, aby to sedelo z tym čo tam mam. Čiže aby to boli Švedi/ iny by v tej dobe asi nemohli tak klidanko debatovať z peknou babou/, obranne boje, najlepšie niekde na kraji lesa.A bingo. Našiel som. Regiment generala Larsa Kagg, ktory sa vyznamenal v boji pri Hessich-Oldendorfe 8.7.1633. Najskôr 6.7. pred nosom cisarskych obsadili Oldendorf a potom ako sa pekne rozložili v hajiku na jeho kraji a v tu v obrane o 2 dni vydržali napor cisarskej presily, aby nasledne prešli do protiútoku a za pomoci ostatnych jednotiek cisarsku armadu porazili na hlavu. A ake bolo moje prekvapenie, keď som doma medzi vlajkami čo som si nedavno zaobstaral našiel aj vlajku jeho jednotky. Takže aj ta pribudla ku kralovskej štandarte a aj sa mi to takto viac farebne pači.
Fotky postupu na slečne. nie je to 100%, ale ani nie som čisty figúrkar a fotky to aj riadne zväčšujú oproti realu. Šatka a nosič na košiky sú iba v zakladnej farbe.
Je to moc pěkné a neokoukané. Ta žena musí být asi hodně pokleslých mravů. O 30leté válce jsem slyšel jen málo, ale pěkný ženský to moc lehký neměly co jsem slyšel docela odvaha se tam takhle producírovat v takových šatech.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Slečna na mieste. Prave preto som vojakov chcel ako Švedov, lebo v tomto štadiu 30 ročnej vojny ešte u nich bola disciplina na úrovni, takže aj ta žena u nich bola viac-menej v bezpeči. No a čo sa tyka jej oblečenia, tak vyrobca ju predava ako Popolušku. Asi z nejakej erotickej verzie.