Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
isto nepoužiješ z toho všetko, ale aspon ti ostane niečo v zásobe , na strechu toho ležiaceho strelca s gulometom možno trocha opevniť s mechmi s pieskom + nejaká ta sutina na strechu
S kanónom som nič nerobil, ostal tam kde bol, len ho pre tú figúrku stojacú na sude moc nevidno. To je trochu negatívum toho riešenia, že sa zmenil fokus z prízemia na strechu kaviarne. Bude sa toho dôsledkom asi meniť aj názov predpokladám že na "Coffee and cigarettes"
neboj ja sa neurážam už keď som sa rozhodoval že namiesto toho železničného mostu pôjde terasa som vedel, že priestor terasy je taký veľký, že budem musieť dej preniesť tam. ale nevadí. kanón bude taký skrytý detail, ktorý na prvý pohľad hneď nevidno. ak by to bolo ale úplne že nevýrazne, tak mu do hlavne strčím palicu s bielou vlajkou alebo také niečo
rovnako som sa rozhodol, že úplne nahore vpravo, kde je ten další akože balkón pôjdu len krýky a tráva. uvidíme ako to ale nakoniec vypáli. túto diorámu som už toľko krát pomenil