Budu vděčný za jakékoliv fotografie Chevy Camaro,které startovalo v Brně v letech 75 a 76 v černé barvě s duhovými pruhy s jezdcem Robertem Eberhardtem.Našel jsem jen ty ,které jsou na stránkách Romana Krejčího Racingsportscars...,jde o camaro druhé generace,s camarem první gen.jezdil taky a i v Brně(o tom jsem zjistil,že se vrátilo do USA,kde je v součastné době renovováno).Uvažuju o stavbě modelu v těchto barvách...
Přílohy
zdroj racingsportscars.com foto Mr.Musil 1975
zdroj racingsportscars.com foto Rudolf Fried 1976
Naposledy upravil dekon dne 20 bře 2011, 16:56, celkově upraveno 4
Já jsem to měl kdysi jako dráhovku,kastli mi prodal Schejbal z Marianského údolí u Olomouce,a lakoval jsem to přesně podle té fotky ze SM co sem dal Matwej... Dělalo,nebo snad možná i stále dělá AMT v 1/25 Akorát,že tohle je Z28 a to má kulaté blinkry s obrysovkami vedle hlavních světel a to obyč má takové obdelníkové pod světly ,to závodní má zaslepené otvory... A taky jsem ho kdysi měl,sice v trošku novější verzi z r.79(s takovým jela v Brně Lombardi)
Přílohy
AMT-fslash-MK-21879-2T.jpg (28.42 KiB) Zobrazeno 2167 krát
AMT_30086.jpg (17.44 KiB) Zobrazeno 2170 krát
Naposledy upravil dekon dne 31 pro 2010, 13:23, celkově upraveno 1
No tak ti nevím jest-li seženeš něco na to Eberhardtovo Camaro on toho moc neodjezdil ... možná napni síly na Zip-Up . Jinak se dá sehnat ještě toto Camaro : http://www.1999.co.jp/eng/10080803
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
No neviem či Camaro od Fujimi bude výhra. Mal som ho doma a išlo aj hneď preč. U fuji sú sedačky len polovičné a celkovo podlaha je vysoko kvôli miestu pre baterky. Pôvodná stavebnica bola totiž s motorom a tu spravili len reedíciu bez akýchkoľvek úprav. Myslím že buď automotiveforums bolo nafotené alebo na niektorom ruskom modelárskom fóre. Takže z Fuji akurát tak karoséria a keď tak podvozok na ten sa stejnak nikto nedíva...
Možno by nebolo od veci mrknúť na Ebay. Revell/monogram robil Z28mičku ale zo 79teho. A zopár sa tam týchto od REVELL/MONOGRAM vyskytuje
to je právě to,že tyhle už jsou moc nové,mají jinak zadní okno,více do sloupků...ja teď přesně nevím z hlavy kdy se to změnilo,přeci jen ty ameriky už nedělám intenzivně pět let a stařecká skleroza se pomalu začíná projevovat... Beavere,právě,že moc závodů s tím nejel a to zbarvení je zajímavé(už jsem chtěl napsat kamufláž,ale to by mi zas Jindra dal )Zkusím se zeptat Rudy Frieda,jestli nemá více fotek
Mave,dneska keď som hladal pre beavera volaké diely na vette som v svojom depozitári(pivnici) našiel to camaro Z28 3in1 o revellu...nepostavené... a nielen to...
tak masku dělá Reliable Resin,na stránkách ji nemá,psal jsem mu mail a za masku s mřížkou bez nárazníku chce 25 doláču,tak to asi budu raději tmelit a brousit a masku dám ze sady leptů,vypadá podstatne lépe