Dnes sme sa konečne dočkali. Začali zimné testy v Sepangu. Najrýchlejši bol po prvom dni Pedrosa. V závese je Jorge a Marquez. Za nimi "navrátilec" Valentino so 0,4 sec. stratou. Na prvý deň je to v jeho podaní slušné a sám sa vyjadril, že je spokojný. Ducati klasika 2 sekundy!
Na fotkách, co jsem dal Romo46 je Rossi na modelu 2012, minimálně má z ní kapoty. Včera jsem našel konečně fotky opravdové motorky na 2013 a ta je dost podobná té z Brna 2012z testování. Takže motorka má tu velikou podsedlovku - Myslim, že Yamaha Experimentuje s těžistěm, Lorenzo toho na modelu 2013 najel asi zatim víc než Rossi, protože na fotkách je většinou s kapotama 2013 (předek bez přišroubovanejch krytů rukou, masivnější podsedlák, masivnější výstuha kyvky a chybí i přišroubované krytky na průduchách kapot, ted jsou součástí kapoty - prostě tvary kapot jsou celkově čistší)
no a já musim čekat s čim vlastně vyjedou do další sezony, protože se třeba varintama jsem nepočítal, počkáme si na oficiální představení motorky
Přílohy
Rossi na nové motorce
Nová motorka s jinak umístěnym těžistěm
Rossi na nové motorce se starym podsedlákem
Naposledy upravil Charon dne 10 úno 2013, 14:19, celkově upraveno 1
Nedávam záměrně oficiální fotky, protože to byla pouze 2008 s podsedlákem 014, takže prostě nesmysl, ale je na tom zajímavý, že z tolika dílů z různejch ročníků jde postavit motorka a sedí to. Takže Yamaha má nejspíš pořád stejný základní rozměry a tim pádem transkity na Tamiyi 09 a mladší jsou poměrně přesný
Ke všem apdejtum ve walkaroundu přidam další fotky, ale v archivu je musim roztřídit, protože některý fotky nemůžu hned najít, tak aspoň informační foto.