Jelikož vydala Academy nový model M 26, tak snad tyhle podklady mnohým ulehčí práci. Podle nich jsem dělal před lety svoje modely všech tří M 26 co mám doma. Kdo ví může doplnit odkazy na fotky, já je neznám, jelikož v době, kdy jsem modely stavěl internet nebyl.
No je to taky kvůli mě. Honzo a Foxbate díky moc, budu toho hojně využívat. Jen najít čas. Stejně je to tak krásný auto, že bych s ním jezdil do práce. Aspoň bych měl respekt.
..díky za každej novej podklad..! ..sice je toho na NETu halda a výkres vyšel snad i v HPM..ale čím víc podkladů,tím se líp staví.. ..já jsem sice spíš "papírák" (viz "Kočárový velbloud" na jiném místě tohoto fora) a mám ho zatím nepostavenýho 1:25 od GPM..ale myslím,že mě to docela nakoplo..! No a protože mám k tomu i "Petiho" 377..viděl bych to asi takhle..: Petiho přestavím na 10ti kolovýho "pickera" a na točnu mu pověsím tu M-15ku a na ní se poveze M25tka (nebo M26tka..?)...a pojedou "jako" na nějaké "truck show".. ..a přidávám obrázky jednoho kreslíře,který nakreslil za svůj život snad všechny náklaďáky co existujou..
..Honzo díky za nabídku..u toho papíráka je i návěs,ale jen ta starší verze..Tak jestli máš i něco dalšího..? Dobrý by to bylo.. zatím Ti předem díky.. Jo,múžeš písnout na zdesko@seznam.cz ..možná bych taky něco našel..(válečný i civilní náklaďáky)
..vždycky mě rozčiluje,když se mi nedaří identifikovat nějakou součástku.. ..a tak bych se rád zeptal..: Co je prosímvás ten "dzindzik" na střeše..? To je složený hledáček..? Stejný díl měl nepanceřovanej "Dragon" uprostřed čelního skla.. poradí mi někdo..?