Tak hošani, oneskorene, ale predsa sa ozývam aj ja, že som to všetko dospal a nezdechol. Mal som PC v oprave a práve dorazil domov. V prvom rade ďakujem Kellymu, že to celé zorganizoval a dal si s tým prácu. Tiež ďakujem Honzovi a znova Kellymu za vynikajúcu opäkačku a v neposlednom rade Mantinelovi za to, že mi daroval označenia na Karla po tom, čo som tie dragonie totálne dodrbal. Dúfam, že sa čo najskór podobná akcia zopakuje, že hoši foťák mi v pondelok ráno aj s fotkami zobral foter na služobnú cestu, takže svoje fotky dodám zajtra, keď sa vráti. Bolo tam fakt úžasne, vyspal som sa ako king na nafukovacom matraci a prišlo aj na príslovie kto druhému ruky utne, sám o ne príde pretože Honza si ufaklil prst s mantinelovou frézou Takže ešte raz, vďaka za všetko.
P.S. z tej mojej jazdy na koníkovi sa stal celkom bestseller čo tak pozerám
Sákra vidím že maso-chystické plastovo resinové hody!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire