Honza Petr píše:A to bylo ve Studénce řečí, že se ožereš do němoty, že se tam budeš válet po schodech.![]()
![]()
tu povídku sem slyšel snad 100x

Honza Petr píše:A to bylo ve Studénce řečí, že se ožereš do němoty, že se tam budeš válet po schodech.![]()
![]()
Filip Černý píše:Od doby, co jsem se poprvé ve svém životě pořádně ožral, tak už nepiju alkohol vůbec, protože jsem si v tom nabroušeném stavu narazil levé zápěstí...
mechwarrior píše:... jinak mě docela překvapily výsledky a umístění v lodích. asi rozhodovali ti malí špunti, co chodili s visačkou pořadatel
moorwind píše:Tak mi to přeci jen nedalo. Musím uznat,že vše probíhalo naprosto perfetkně jen k celé akci mám dvě poznámečky.1.Vyhlašování výsledků někdy v Nedéli odpoledne je opravu usměvné, protože spousta modelářů již jaksi nebyla přítomna.(přeci jen někteří to mají poněkud dál domů a nehodlali zábít celou neděli čekaním. 2 A toto mi opravdu vadilo ať se na mně nikdo nezlobí ale brát vstupné ještě v neděli v poledne bylo alespoň pro poněkud sprosté vzhledem k tomu, že většina z nás už své plastikové miláčky měla pěkně zabalené, čili se více méně nebylo na co dívat.
Jakub Vilingr píše:moorwind píše:Tak mi to přeci jen nedalo. Musím uznat,že vše probíhalo naprosto perfetkně jen k celé akci mám dvě poznámečky.1.Vyhlašování výsledků někdy v Nedéli odpoledne je opravu usměvné, protože spousta modelářů již jaksi nebyla přítomna.(přeci jen někteří to mají poněkud dál domů a nehodlali zábít celou neděli čekaním. 2 A toto mi opravdu vadilo ať se na mně nikdo nezlobí ale brát vstupné ještě v neděli v poledne bylo alespoň pro poněkud sprosté vzhledem k tomu, že většina z nás už své plastikové miláčky měla pěkně zabalené, čili se více méně nebylo na co dívat.
Tohle je bohužel místní kolorit. Přijeď se podívat do Mossonmagyarovaru, to je taky dvoudenní a vyhlašování je až v neděli ve 3 a modely tam zůstaly normálně až do vyhlášení a to tam byli modeláři až z Norska a nebo Finska, tedy z opravdu pořádný dálky!!!! Nechápu, proč to nejde i u nás...
Sorry, na Kopřivnici jsem nebyl, ale tohle mě štve obecně na našich vícedenních akcích, všude to samý...
Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.
Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.
VojtaH píše:Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.
Šmááárja, Kung-Fu Garfield!![]()
komisař píše:VojtaH píše:Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.
Šmááárja, Kung-Fu Garfield!![]()
Jo, předseda přitvrdil ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků