Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Beskyd model kit show 2009

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Beskyd model kit show 2009

Příspěvekod JK93 » 04 kvě 2009, 14:14

Honza Petr píše:A to bylo ve Studénce řečí, že se ožereš do němoty, že se tam budeš válet po schodech. :lol: :lol: :lol:

tu povídku sem slyšel snad 100x #-o
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Víťa Výmola » 04 kvě 2009, 15:33

Filip Černý píše:Od doby, co jsem se poprvé ve svém životě pořádně ožral, tak už nepiju alkohol vůbec, protože jsem si v tom nabroušeném stavu narazil levé zápěstí...

Půllitr můžeš zvedat i pravou rukou. :twisted:
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM

Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)

Na stole: Avro Vulcan (Airfix 1/72), leccos dalšího v šuplíku
Letos dokončeno: SPAD 510 (Azur 1/72)
Mimo jiné dokončeno: I-16 (1/72, ICM), MiG-3 (1/72, Hobbyboss), P-51 Nooky Booky (1/72, Tamiya)
Víťa Výmola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 04 kvě 2009, 17:39

mechwarrior píše:... jinak mě docela překvapily výsledky a umístění v lodích. asi rozhodovali ti malí špunti, co chodili s visačkou pořadatel :lol:

Tady se hlásí jeden ze "špuntů", co hodnotil lodě. Jak by jsi výsledky viděl Ty? :)
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moorwind » 04 kvě 2009, 23:25

Tak mi to přeci jen nedalo :) . Musím uznat,že vše probíhalo naprosto perfetkně jen k celé akci mám dvě poznámečky.1.Vyhlašování výsledků někdy v Nedéli odpoledne je opravu usměvné, protože spousta modelářů již jaksi nebyla přítomna.(přeci jen někteří to mají poněkud dál domů a nehodlali zábít celou neděli čekaním. 2 A toto mi opravdu vadilo ať se na mně nikdo nezlobí ale brát vstupné ještě v neděli v poledne bylo alespoň pro poněkud sprosté vzhledem k tomu, že většina z nás už své plastikové miláčky měla pěkně zabalené, čili se více méně nebylo na co dívat.
moorwind

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 05 kvě 2009, 07:00

moorwind píše:Tak mi to přeci jen nedalo :) . Musím uznat,že vše probíhalo naprosto perfetkně jen k celé akci mám dvě poznámečky.1.Vyhlašování výsledků někdy v Nedéli odpoledne je opravu usměvné, protože spousta modelářů již jaksi nebyla přítomna.(přeci jen někteří to mají poněkud dál domů a nehodlali zábít celou neděli čekaním. 2 A toto mi opravdu vadilo ať se na mně nikdo nezlobí ale brát vstupné ještě v neděli v poledne bylo alespoň pro poněkud sprosté vzhledem k tomu, že většina z nás už své plastikové miláčky měla pěkně zabalené, čili se více méně nebylo na co dívat.

Tohle je bohužel místní kolorit. Přijeď se podívat do Mossonmagyarovaru, to je taky dvoudenní a vyhlašování je až v neděli ve 3 a modely tam zůstaly normálně až do vyhlášení a to tam byli modeláři až z Norska a nebo Finska, tedy z opravdu pořádný dálky!!!! Nechápu, proč to nejde i u nás...

Sorry, na Kopřivnici jsem nebyl, ale tohle mě štve obecně na našich vícedenních akcích, všude to samý... :(
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 05 kvě 2009, 08:52

Jakub Vilingr píše:
moorwind píše:Tak mi to přeci jen nedalo :) . Musím uznat,že vše probíhalo naprosto perfetkně jen k celé akci mám dvě poznámečky.1.Vyhlašování výsledků někdy v Nedéli odpoledne je opravu usměvné, protože spousta modelářů již jaksi nebyla přítomna.(přeci jen někteří to mají poněkud dál domů a nehodlali zábít celou neděli čekaním. 2 A toto mi opravdu vadilo ať se na mně nikdo nezlobí ale brát vstupné ještě v neděli v poledne bylo alespoň pro poněkud sprosté vzhledem k tomu, že většina z nás už své plastikové miláčky měla pěkně zabalené, čili se více méně nebylo na co dívat.

Tohle je bohužel místní kolorit. Přijeď se podívat do Mossonmagyarovaru, to je taky dvoudenní a vyhlašování je až v neděli ve 3 a modely tam zůstaly normálně až do vyhlášení a to tam byli modeláři až z Norska a nebo Finska, tedy z opravdu pořádný dálky!!!! Nechápu, proč to nejde i u nás...

Sorry, na Kopřivnici jsem nebyl, ale tohle mě štve obecně na našich vícedenních akcích, všude to samý... :(

...asi mají čeští modeláři hůře zmanažerované manželky :grin:
No ale něco na tom bude, já byl takticky v sobotu, kamarád chtěl jet v neděli a asi by tam viděl kulový... :)
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod allex » 05 kvě 2009, 13:11

Nejlepší by bylo vyhlásit výsledky a začít předávat ceny v 10 dopoledne a ve 12 by už mohli všichni frčet domů. Vybírání vstupného ještě v neděli před polednem mi taky přišlo divné
allex

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hans » 05 kvě 2009, 15:35

Slyšel jsem že příští ročníky jsou ohroženy,kulturní dům mění majitele,je to pravda?Bylo by to škoda! :evil:
Přílohy
IMG_3291.jpg
Hans

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka z Hranic » 05 kvě 2009, 15:55

Ano, moc pěkná akce. Byl jsem v sobotu dopoledne v hlavním náporu, bylo to spíš prodírání a tak jsem šel utrácet. Utratil jsem opravdu hodně, protože stoly se trochu uvolnily až kolem poledne. Jen mě mrzí, že jsem nikoho moc nepotkal, neboť kluci z Kopřivnice jen probíhali a jako většinou pořadatelé toho měli plné kecky. Tak jsem si to užil, prohlídl, nabral inspiraci i chytil depku z některých mistrovských kousků. Páč jsem byl v pátek před tím poprvé pořádně sportovat, tak mě braly křeče do pedálu při cestě zpět, a to jsem ani nebyl pořadatel. Nejvíce mě fascinoval pán-jeřábník, co tam šteloval a vytahoval ramena u svých jeřábů (s břemenem) přímo nad některými plastikovými skvosty. Ale nespadlo mu to, tak dobrý. :P
Marina Veneta čekatel a obdivovatel
Na stole: P-40, He-162, Mosquito
Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2
KPM Apolo Kopřivnice
http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Jirka z Hranic

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 05 kvě 2009, 16:03

Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.

... jinými slovy - nový provozovatel třeba bude pružnější než stávající a Kitshow zachová. Vše je v lidech. :)

komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Černý » 05 kvě 2009, 18:55

No, já pevně doufám, že příští rok bude další beskyd model kit show, a když ne, tak by to bylo dost špatné, protože je to největší soutěž vtomto regionu, takže musíme všichni pevně doufat... :oops: :oops: :( :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.kitshow.cz Kit Show Kopřivnice je na FACEBOOKu, ale i TWITTERu.
Rozestavěno - RQ-4 Global Hawk, 1/72
Beskyd Model Kit Show, Kopřivnice -11. - 12. 5. 2019
Filip Černý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 05 kvě 2009, 19:44

Pavel Šenk píše:Kulturní dům majitele nemění. Už desítky let je majetkem Města Kopřivnice. Mění pouze provozovatele, kdy po letech tendr na provozování vyhrála jiná firma. To neznamená, že to tam nemůže být. Jako vše - je to o lidech a o dohodě - a to je vždy těžké.

Šmááárja, Kung-Fu Garfield! :grin: :grin:

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 05 kvě 2009, 19:54

VojtaH píše:

Jo, předseda přitvrdil ... :D

komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 05 kvě 2009, 20:02

komisař píše:
VojtaH píše:

Jo, předseda přitvrdil ... :D

Prd, v Kopru nic nepil a zbaběle utekl na zahradu šlechtit jabloně :grin:

Jinak akce super, ani jsme se moc neopili :grin: skoukli pár modelů, dali si obídek v kultovní restauraci vedle, několik cigár ve stínu Hakla ;-I ,
někteří aj nakoupili (já tři přírůstky s koblihama :lol: ) a večer jsme dali afterpárty. Holt 8:0 je 8:0 :-D
Fotek je hafo, tak chvilku strpení, brzy to tu nasypu.
Přílohy
IMG_5153_mdf.jpg

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 06 kvě 2009, 08:22

Tys sekl vloni stejnou trávu? To ji sečeš rok?
Beru zpět...Pavel evidentně požil :grin:

Futó fukutsu.
VojtaH

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2009