Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MODELLBRNO 2009

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
Příspěvků: 464 • Stránka 27 z 31 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
  • Odpovědět s citací

Re: MODELLBRNO 2009

Příspěvekod Sheya » 24 čer 2009, 12:46

Ufffff. Já si nějak vybavil "Dobrodružství vojína Čonkina".
:grin: :grin: :grin: :grin:
Omne initium difficile est
WHO IS WHO viewtopic.php?f=78&t=36938&p=691305#p691305
H-21 viewtopic.php?uid=2807&f=300&t=93779&start=0
L-29 viewtopic.php?f=300&t=94555

HGW doplňky: http://www.battlefield.eshop-zdarma.cz/
Sheya

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 24 čer 2009, 12:51

Sheya píše:Ufffff. Já si nějak vybavil "Dobrodružství vojína Čonkina".
:grin: :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: přesně... :grin: ..recept je jednoduchý...
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Sheya » 24 čer 2009, 12:57

Na kilo h.... kilo cukru.
:grin: :grin: :grin: :grin: :agrh:
Omne initium difficile est
WHO IS WHO viewtopic.php?f=78&t=36938&p=691305#p691305
H-21 viewtopic.php?uid=2807&f=300&t=93779&start=0
L-29 viewtopic.php?f=300&t=94555

HGW doplňky: http://www.battlefield.eshop-zdarma.cz/
Sheya

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 24 čer 2009, 13:04

trosku oneskorene ale predsa, tak teda vdaka Brnakom za tuto pohodovu kacoskua za to ze som si mohol patlat priamo na sutazi a pritom ma dokonca aj nejaky ludia pocuvali a asi aj brali vazne :-D
Skoda len ze si Kubrt nechcel vziat odomna lizatko :lol:
Jednemu nemenovanemu rozhodcovi ze mi nakoniec aj dovolili hadzat na drsnakovi a zaroven aj mojemu tigrovi (eurocopter) ktory sa krasne rozpadol :mrgreen:
A v neposlednom rade za super after party ktora mala super atmosferu, len skoda ze sme rano museli ist home inak by som sa nechal zlakat Jezevcikovim pozvanim na diskoteku :lol:
Jo a este Klingovi za jeho ohnivu vodu iked neviem ze ci za nu mam dakovat ale asi jo, predsa len som zdravy a vidim :lol:
PS: som zvedavy co vsetko som vobec nafotil :oops:
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Juriga Tomáš » 24 čer 2009, 14:55

cesnak píše:trosku oneskorene ale predsa, tak teda vdaka Brnakom za tuto pohodovu kacoskua za to ze som si mohol patlat priamo na sutazi a pritom ma dokonca aj nejaky ludia pocuvali a asi aj brali vazne :-D
Skoda len ze si Kubrt nechcel vziat odomna lizatko :lol:
Jednemu nemenovanemu rozhodcovi ze mi nakoniec aj dovolili hadzat na drsnakovi a zaroven aj mojemu tigrovi (eurocopter) ktory sa krasne rozpadol :mrgreen:
A v neposlednom rade za super after party ktora mala super atmosferu, len skoda ze sme rano museli ist home inak by som sa nechal zlakat Jezevcikovim pozvanim na diskoteku :lol:
Jo a este Klingovi za jeho ohnivu vodu iked neviem ze ci za nu mam dakovat ale asi jo, predsa len som zdravy a vidim :lol:
PS: som zvedavy co vsetko som vobec nafotil :oops:

su tam zaujimave fotky, uz ich ma od vcera Begi. :-D
Juriga Tomáš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Štěpaník » 24 čer 2009, 15:19

Dolin píše:No vitaj :grin: :grin: :grin: To je teda pikčr jak nejvíc :grin: :grin: =D> =D>

No vypadals tak "akčně", to sem musel blejsknout :lol: :lol: :lol:
KPM Prosek Panthers | Panthers Cup
Galerie hotových a rozestavěných modelů
Petr Štěpaník

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 24 čer 2009, 17:10

Dolin píše:[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

No vitaj :grin: :grin: :grin: To je teda pikčr jak nejvíc :grin: :grin: =D> =D>

Asi tam někomu vadila sluneční clona,nee? :grin:
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 24 čer 2009, 17:51

Ale nevadila, co by vadila,....neotravuj a běž si zatancovat! :grin: :grin: :grin:
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mgr. Petr Dušek » 24 čer 2009, 21:23

(Já jim taky nezávidím , koukám že projevit názor nebo příměr se tady rovná sebevraždě ... jen sem chtěl říct že když si dali tu práci a dali ceny za každé dítě že mohli stejnou péči věnovat ostatním kategoriim , a názor že když je obsazená průmněrnými modely ( i když dát do dioramat jedenkus letadla nebo techniky bez figurek jen s podložkou, který už asi v e své kategorii tolik úspěchu nemá . se mi taky nezdá, ale to je zase jen můj názor) tak dáme třeba jen jednu cenu , se mi zdá divný jelikož si myslím že modely pana Laciny nebo pana Duška nejsou průmněrné , ale to už odbíhám , jo a pořád mi cpete do úst že ZÁVIDÍM, nebo že jsem UKŘIVĎENEJ . to sem snad nikde neřekl a o kvalitě mejch modelů jsem mluvil , a jestli projevit odlišný názor je závist nebo křivda , nebo snad BLÁBOL, no tak potěš pánbů , to už tu kdysi 40 let bylo ... tak to se pak všem srdečně omlouvám ... Vám zase Vadí takové hlouposti jako že nebyl časovej plán akce a přitom byl od samého začátku v propozicích , mimo jiné jsem ve svém příspěvku hodnotil akci kladně ale to už asi nikdo nevnímá... ....

V souvislosti s hodnocením modelů se musím se Nunymastera zastat. Ani mě se výsledky v dioramatech nelíbily. Jezdím na soutěže abych vyhrával, a ruku na srdce, je nás takových víc. To, že se soutěží v systému líbí - nelíbí, některé z nás už dopředu diskriminuje vkus, konkrétní představy hodnotitele o " ideálně " udělaném modelu.... hra světla, stínů ..... A co člověk to, jiný názor ..... holt líbí ? - nelíbí ?
Co se s tím dá dělat ? Možná víc nezávislých hodnotitelů, možná ....víc tolerance.... možná .....

Dále se mi DOST nelíbí, že když Nunymaster sdělí svůj názor, se kterým může někdo nesouhlasit, je postaven do role ukřivděného, který závidí úspěšnějším.
O tom ale přeci modelařina není. Někdo je šikovnější, někdo méně, ale hlavní, je že nás to baví ......

Přesto všechno. Modelbrno patří v mém žebříčku soutěží k nejlepším v republice a rád příští rok přijedu zas, třeba se poštěstí.....
Děkuju všem pořadatelům, prodejcům, soutěžícím za skvělou atmosféru, stovky nádherných modelů a za rok nashle.
Dušín

Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím.
Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Mgr. Petr Dušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 24 čer 2009, 21:53

Petre (doufam, ze muzu tykat i kdyz si do nicku davas titul)
napadlo Te, ze presne to co rikas (projevit nazor se rovna sebevrazde) by se dalo presne v opacnem gardu obratit proti Tobe? Zabehly nazor: co kategorie (jakkoliv obsazena, jakkoliv kvalitni) tri medaile. A ted prijde Modellbrno "s jinym nazorem" a je to spatne. Me osobne se tohle hodnoceni (v obecne rovine) velmi libi a prakticky jsem po necem podobnem volal uz davno => tuto inovaci vitam.

Pokud byly nektere konkretni kategorie ohodnoceny jinak nez by si podle nazoru jinych modelaru zaslouzily - to je vec druha a to se stava prakticky vzdy. Je tedy taky zasadni rozdil, jestli Ti vadi pristup k hodnoceni obecne nebo konkretne v nekterych kategoriich.

Absence casoveho planu mi "vadila" (pisu to do uvozovek) proto, ze pro prijezd na misto byl podstatny pouze zacatek a nevidel jsem jediny duvod proc to cist dopredu - navic narozdil od nas ne kazdy ma internet. Nicmene - tohle je samozrejme uplna drobnost, nepsal jsem to jako kritiku, ani ze mi to skutecne vadilo, jen jsem konstatoval drobnou musku na krase, abych nebyl zas az tak moc pozitivni a brnaci meli nejaky feedback :-D

a ohledne hodnoceni - delat to a nyst svou kuzi na trh neni vubec legrace. Chtelo by to trochu tolerance i vuci rozhodcim, nejen toleranci rozhodcich vuci modelum (na modellbrnu jsem nehodnotil, opravdu zde nekopu za sebe). A pak prijde kategorie, kde je 7 modelu, kde bys peti z nich dal klidne mistra republiky (protoze vsech 5 presahovalo kvality vsech modelu ve zbyvajicich srovnatelnych kategoriich dohromady) a na druhou stranu prijde kategorie, kde by se modely pri vsi ucte nechytaly ani v zakovskych kategoriich soutezi okresniho formatu a clovek MUSI udelit mistra republiky i zde (trosku samozrejme prehanim. Kazdopadne mluvim o Hobby, ne Masters). Ver mi, tohle mi hodne vadi a i proto inovaci brnaku vitam.

PS pardon za opetovne zvireni tohodle tematu, ale me ta diskuze prijde docela zajimava
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mgr. Petr Dušek » 24 čer 2009, 22:19

Ahoj Honzo - ještě pár minut stihám popřát ti všechno nejlepší k svátku.
Tykat mi můžeš samozřejmě s tím, ani s titulem, problém nemám.
Možná sis můj příspěvek špatně vyložil. Citoval jsem Nunymastera, abych navodil atmosféru, ke které jsem se chtěl vyjádřit. Znám jej osobně a myslím si, že je to upřímný kluk, vášnivý modelář tělem i duší. Vadí mi však, že když má jiný názor je " ukamenován argumenty ", které se mi nelíbí.

I já použitý systém hodnocení vítám. Myslím, že je to velmi dobrý způsob jak vyjádřit ocenění v dnešní záplavě kvalitně udělaných modelů. Ovšem možná by to chtělo více hodnotitelů, pečlivosti, času, co já vím .... Prostě mě v kategorii dioramat v 1/72 připadalo, stejně jako Nunymasterovi, jedno ocenění ze 12 soutěžních modelů docela málo. A to je škoda.
Jinak Brno bylo perfektní a rád přijedu zas. Obdivuji kluky z klubu, že to zvládli v takovémto rozsahu zajistit.
Dušín
Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Mgr. Petr Dušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 24 čer 2009, 22:43

x
Naposledy upravil Ondra Kubeš dne 14 kvě 2011, 20:44, celkově upraveno 1
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mgr. Petr Dušek » 24 čer 2009, 23:01

A jéjej už je to tady - cenzura. To je zlé, to je zlé ....
Dušín
Mgr. Petr Dušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Vacek » 24 čer 2009, 23:18

Zdravím všechny!
žádná cenzura není a není nic přikázáno ani zakázáno jen doporučeno!! všechny Vaše názory mě zajímají ale řešit to v tuto dobu je zbytečné je po akci, a ze všech těch názorů a nápadů se dá jen vytěžit.
zasahovat do debat ,napadat se a urážet nemá opravdu cenu, jsem moc rád že se Vám u nás líbilo a pokusíme se příští ročník ještě více doladit.
Jednat s BVV jsme už začali, jak to ale dopadne se zatím neví, ví se jen že bude.

Tak ještě jednou všem díky za hojnou účast i za názory.
S pozdravem ze KPM Brno
Petr Vacek
Petr Vacek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mgr. Petr Dušek » 24 čer 2009, 23:29

Rozumná řeč. Dobrou noc a díky.
Brno je špica a věřím, že příští rok bude ještě lepší.
Dušín
Mgr. Petr Dušek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 464 • Stránka 27 z 31 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Zpět na Rok 2009