Diky poradatelum, myslim, ze detailne jsme to probrali na afterparty. Tesime se na pristi rok.
M.
Martin Benko
juraj ondrus píše:Chcle by som sa opytat ten pan stymi nagelovanymi vlasmi co predaval na tom mieste co je na fotke vyznacene bol od Bilka???? nemate prosim niekto nanho mail kontakt
lebo kupil som si tam model RA-5C vigilante od trumpetera 1:72 a kedze tam bolo dost ludi nepozrel som sa do krabice a az potom ked uz bolo neskoro som zistil ze su tam uplne ine vylisky
Navod a dekaly boli origo od trumpetera aj s foliov pod pristrojovky ale vylisky boli ako od hasegawy ale negativne ryte mozno aj od revelu co sa neda ani s trumpetov porovnavat tak som mu chcel napisat ci by sa to dalo nejak vyriesit
dakujem za kazdu pomoc
Dolin píše:http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/MODELY---Me-I-Z-AKCl/modellbrno-2009
Čí bylo totok,..nějak sem nestihl číst ty lístečky,...a navíc to z tohoto úhlu nebylo čekovatelné!![]()
Z letadel u mě byly špic tyto tři zera (z nichž je toto jedno) a tentok mezek,...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Jakub Vilingr píše:Dolin píše:Čí bylo totok,..nějak sem nestihl číst ty lístečky,...a navíc to z tohoto úhlu nebylo čekovatelné!![]()
Z letadel u mě byly špic tyto tři zera (z nichž je toto jedno) a tentok mezek,...
Ten Mezek byl můj. V příštím Modeláři bude recenze a stavbaZero bylo Honzy Jezla...
KaVecko píše:to zbynek.skopan: To je pravda, právo na to majú. Nikto tu nikoho neosočuje, každý z nás to napísal ako svoj názor. Je na zvážení usporiadateľov, či to vezmú ako urážku, alebo námet na vylepšenie.
Pavel Šenk píše:Prosím vás, nevíte, čí bylo tohle? To jsem trestuhodně přehlédnul. Super nápad, super provedení, smekám!![]()
Pavel Šenk píše:Jardo, tak to gratuluju moc pěkné!
Sheya píše:Pavel Šenk píše:Jardo, tak to gratuluju moc pěkné!
Znovu děkuju.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník