Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Cena primátora mesta Nitry 24.10.2009

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Cena primátora mesta Nitry 24.10.2009

Příspěvekod Rajmund » 24 říj 2009, 16:15

Ešte čosi
Přílohy
_A245193.JPG
_A245173.JPG
_A245165.JPG
_A245157.JPG
_A245146.JPG
_A245140.JPG
Rajmund

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 24 říj 2009, 18:21

Za kopřivnický klub Apolo chválím organizátory za pěknou akci! Jediná drobná výtka - když bude na příští ročník viditelně označený vjezd na parkoviště, nebude mít akce žádnou chybičku. (my jsme se totiž na poprvé netrefili a pak jsme 20 minut kroužili okolo, než jsme se trefili :arrow: ) ;-I
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 24 říj 2009, 18:39

Len nerozumiem preco boli figurky warhameru a mi-26 dana do kategorie zvlastnosti???? to mi uplne uniklo...????
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 24 říj 2009, 18:46

tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 24 říj 2009, 19:30

ja sa pridam aj ked nie pozitivne,prosim nebrat v zlom,moj sukromny nazor,chodil som pominule roky,dojdem aj nabuduce....

suhlasim ze priestor bol uz maly...skor na pohyb okolo predajcov par krat som dostal ranu do chrbta co mi startovala zatata past...ale budiz....najhorsi bol vzduch,neskutocne vydychany a pomaly az prepoteny smrad,pritom okien bolo dost,ale z kazdej trojice otvorene len jedno,takze zlepsit,zima nebude...

predajcovia chvalim,nebol problem,parkovanie v pohode,tiez nenamietam

co sa finalne modelov tyka,mozem nesuhlasit s hodnotenim,hodnotilo sa paci-nepaci,kazdy ma svoj vkus,ale odbornost niektorych jedincov ked som pocuval rozhodcov ma udivuje,ako trefne isty kolega skonstatoval "je to Nitra" takze neriesim,ako vravim,nezalezi na mne,nasralo ma neskutocne do nepricetnosti a vopred sa ospravedlnujem za vyraz aj dotknutemu,zabite ma,meno si musim spomenut,viem len prstom ukazat,ked upozornujem pri lietadadlach chytil model niektoreho zo sutaziacich 1.bez akejkolvek ochrany,tzn.rukavice,ci platene,alebo chirurgicke svojimi spinavymi prackami a este k tomu aj bez vedomia a dozoru samotneho majitela,spravit to pri mojom,asi mu ublizim,aspon slusnost kaze ked uz tam je meno sa spytat,pripadne nechat ukazat............po tomto incidente som odkracal,zanadaval si a bolo nasledne fajn,takze tiez dakujem za celkom peknu sobotu,aspon som sa usetril fyzickej namahy pri inych povinnostiach

PS: myslim ze nie je spravne davat na samotne listky mena konstrukterov/stavitelov/umelcov atd.,moze viest k zaujatosti,tot konstruktivna kritika
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 24 říj 2009, 19:34

cesnak píše:tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.

Mne skor prislo ze je to figurka.....ale ked to beries v pohode tak to je ok
A potom este jedna vec co mi nesla do hlavy, ta ruska ponorka bola v technike alebo v lodiach a bola len medzi technikou polozena???
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 24 říj 2009, 19:47

pooky píše:
cesnak píše:tie figurky boli moje a nechapem co je na tom nelogicke, je to hystoricka figurka? nie, tak preco by tam nemohla byt? ved to bola kategoria zvlastnosti a scifi ak sa nemylim a potom o figurky tam ani tak neslo, tie som dal ako skor doplnok k tomu dreadnoughtovi aby tam nestal sam. Ale aj keby tam boli same tak v tom nevidim problem.

Ak by som tam doniesol nejake vymyslene lietadlo, tak to asi zoberies, ze?, ale preco? lebo je to scifi lietadlo ale ak je to uz vymyslena a nelogicky anatomisky vyzerajuca figurka, tak to uz nezoberies? preco? len pretoze kategorizujes figurky do jednej skupiny, to mi pride smutne ze ak sa povie ze nieco je figurka, tak to vsetko spada do jedneho, osobne si myslim ze figurky ako take by sa mali deli predovsetkym a hostoricke a scifici fantasy a nie podla velkosti. Takze pokial nebude cisto scifi a fantasy figurkova kategoria niekde vyhlasena tak to mozemdat kam sa mne zachce. A potom nieco ako M.ak by si uz asi do zvlastnosti a scifi akceptoval? download/file.php?id=335920&mode=view
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 24 říj 2009, 19:48

cesnak píše:
pooky píše:

Ak by som tam doniesol nejake vymyslene lietadlo, tak to asi zoberies, ze?, ale preco? lebo je to scifi lietadlo ale ak je to uz vymyslena a nelogicky anatomisky vyzerajuca figurka, tak to uz nezoberies? preco? len pretoze kategorizujes figurky do jednej skupiny, to mi pride smutne ze ak sa povie ze nieco je figurka, tak to vsetko spada do jedneho, osobne si myslim ze figurky ako take by sa mali deli predovsetkym a hostoricke a scifici fantasy a nie podla velkosti. Takze pokial nebude cisto scifi a fantasy figurkova kategoria niekde vyhlasena tak to mozemdat kam sa mne zachce. A potom nieco ako M.ak by si uz asi do zvlastnosti a scifi akceptoval? download/file.php?id=335920&mode=view

detto co som napisal predtym....nemusis ma presviecat....cize ak to je u teba v pohode..je to ok.....
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolo_F » 24 říj 2009, 20:04

To pooky: Na listku pri Mi-26 som cital OSVETLENIE, ze by bol nakladovy priestor osvetleny? Ked ano, tak bolo vypnute,alebo ja neviem,lebo som nic take nevidel. Aj ta kamuflaz bola cudna, malovana stetcom, hruba, nekvalitna...atd.

Celkovo sa mi akcia pacila, bola na urovni, bolo co fotit, vidiet, stretneme sa o rok nitrianski kolegovia! :)
In progress:
SA-6 Trumpeter + plechy, Mi-26 Zvez+Edu+Begem

Completed:
Tu-134AK, AZ model + BOA viewtopic.php?f=6&t=59839
Tu-154 Zvezda + dekaly BOA viewtopic.php?f=6&t=51505
S.M.S Emden, Revell 1:350 viewtopic.php?f=178&t=45935
Learjet 35A, 1:48 Revell viewtopic.php?f=6&t=38528
Rolo_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 24 říj 2009, 21:01

Tiez sa pridam k dakovaniam, akcia bola fajn, hromada krasnych modelov, prijemni ludia proste prijemne stravena sobota. Co ma trochu miatlo bolo umiestnovanie listkov pod modely - cast ludi mala umiestneny listok len s mierkou, kategoriou a nazvom, ini mali tie kompletne aj s menom modelara, ktory ho postavil. Zrejme to bola nejaka chyba v komunikacii u organizatora, ale nam pri prvom stoliku hned pri vchode povedali, ze k modelu mame dat tie velke aj s menom autora. Inak problem asi naozaj len tesne priestory (na to mnozstvo ludi a modelov) a zly vzduch. Este dufam, ze bude zverejnena vysledkovka aj s vitaznymi modelmi, pretoze u niektorych kategorii sme sa dozvedeli len mena autorov, ale nie model, ktory bol oceneny ( takisto neboli oznacene ani kartickami OCENENY MODEL).

V kazdom pripade vdaka organizatorom! Fotky sa mi snad nejake podari vytiahnut a upnut...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rsuchan » 24 říj 2009, 21:11

Wolverine píše:....suhlasim ze priestor bol uz maly...skor na pohyb okolo predajcov par krat som dostal ranu do chrbta co mi startovala zatata past...ale budiz....najhorsi bol vzduch,neskutocne vydychany a pomaly az prepoteny smrad,pritom okien bolo dost,ale z kazdej trojice otvorene len jedno,takze zlepsit,zima nebude...

Tomáš, že si to neželali samotný predajcovia umiestnený pod oknami, aby na nich neťahalo(samozrejme nie všetci). Ďalší kto mal svoju požiadavku bol riaditeľ školy, ktorý nás poprosil aby sme otvorili len tie okná kde je sieťka, z toho dôvodu že mu tam lietajú vtáci. A sieťka bola len na každom druhom okne. Neviem si predstaviť ako by sme na záver chytali tích vtákov.... K ostatnému sa nevyjadrujem, netýka sa ma to.
Rado Sucháň 50 rokov

«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»

Dokončené: SBD-3 Dauntless ; Mil Mi-1 ; F-16C Fighting Falcon ; Hawker Sea Hawk ; Supermarine Spitfire Mk.IX
rsuchan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 24 říj 2009, 21:17

rsuchan píše:
Wolverine píše:....suhlasim ze priestor bol uz maly...skor na pohyb okolo predajcov par krat som dostal ranu do chrbta co mi startovala zatata past...ale budiz....najhorsi bol vzduch,neskutocne vydychany a pomaly az prepoteny smrad,pritom okien bolo dost,ale z kazdej trojice otvorene len jedno,takze zlepsit,zima nebude...

Tomáš, že si to neželali samotný predajcovia umiestnený pod oknami, aby na nich neťahalo(samozrejme nie všetci). Ďalší kto mal svoju požiadavku bol riaditeľ školy, ktorý nás poprosil aby sme otvorili len tie okná kde je sieťka, z toho dôvodu že mu tam lietajú vtáci. A sieťka bola len na každom druhom okne. Neviem si predstaviť ako by sme na záver chytali tích vtákov.... K ostatnému sa nevyjadrujem, netýka sa ma to.

jasne,to ako argument beriem,o tom som nevedel,tym padom by som sa poobzeral pripadne po inych priestoroch,sam viem po niekolkych navstevach ze ludi len a len pribuda
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Rezak » 24 říj 2009, 21:23

Wolverine píše:ja sa pridam aj ...
PS: myslim ze nie je spravne davat na samotne listky mena konstrukterov/stavitelov/umelcov atd.,moze viest k zaujatosti,tot konstruktivna kritika

mena modelarov: organizator a aj rozhodcovia maju pristup k menam takze ci su tam napisane alebo nie, je jedno...
modelar moze sutazit s viac modelmi v jednej kategorii - a aby nevyhral prve 3 miesta: potrebujes mena...
vela ludi sa pozna cez fora ako napr toto - potom mozes lahko najst modely ludi...

miesto:
v nitre je vystavisko, velka hala, mnozstvo priestorov... ktorych prenajom drahsi ako rozpocet niekolkych rocnikov vystavy...
akcia v nitre je robena z nadsenia a pre modelarov... nie je v nasich silach zohnat nieco lepsie - ale snazime sa :)
Naposledy upravil Martin Rezak dne 24 říj 2009, 21:45, celkově upraveno 1
Modelársky klub Zobor - Nitra
IPMS Slovakia
Martin Rezak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 24 říj 2009, 21:36

Martin Rezak píše:
Wolverine píše:ja sa pridam aj ...

mena modelarov: organizator a aj rozhodcovia maju pristup k menam takze ci su tam napisane alebo nie, je jedno...
modelar moze sutazit s viac modelmi v jednej kategorii - a aby nevyhral prve 3 miesta: potrebujes mena...
vela ludi sa pozna cez fora ako napr toto - potom mozes lahko najst modely ludi...

tiez mudry argument a pravdivy,ale aj tak sa mi to skromne sukromne nepaci,napriek tomu ze modely naozaj poznam a tiez sa za svoje nehanbim a ani pod ne podpisat......
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Begera » 24 říj 2009, 21:53

Aj za nas dakujem za peknu akciu, odchadzali sme v prijemnej nalade.
Mne osobne sa priestory skoly nepacia, hlavne co do "rozlohy", ale kedze viem ake zlozite je najst vhodne miesto a podporu, tak toto do hodnotenia sutaze nezapocitavam.

A samozrejme na nasom webe sa uz nachadza mala fotoreportaz.
http://www.kpmbratislava.sk/main/sutaze ... /index.htm

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

BEGI
https://scaledstuff.com/
http://scaledstuff.blogspot.com/
http://www.kpmbratislava.sk/
Vladimír Begera

PředchozíDalší

Odeslat odpověď