Vladimír Šuma píše:to víš, oficielní fotograf s tím má spoustu práce...
Martin Černý 'Černoch' píše:...když na upravu jedný fotky potřebuje tak 2 hodiny....![]()
Chmelldo mrskni sebou pokud možno
Martin Černý 'Černoch' píše:Chmelldo nedělej zagorku a nevymlouvej se na stativ a koukej zpracovat fotky modelů na web.
Chtěl bych se tímto všem omluvit, že fotografie z akce nejsou a v nejbližší době asi nebudou.Petr Bunda píše:Chmelldo, to by mi zajímalo, co s těma fotkama vyvádíš, že ještě nejsou na stránkách.Nejde tady přeci o žádný umění, tak vysyp obrázky z karty, prskni je na web a neřeš nějaký ty pixlíky a ergébé či co je to za nadávky.
Už chci taky vidět, na čem jsem se trochu podílel, páč jsem si toho moc neprohlíd.....
Důvodem je mé velké pracovní vytížení (12 – 15 hodin denně, pokud chcete někdo mé přesné denní rozvrhy rád vám předložím diář).
Pokud jde o stažení fotek a jejich okamžitou prezentaci, tak mám jedno heslo „Dělat vše pořádně a nebo vůbec“
A závěrem mi udivuje, že se zde ozývají právě ti co nejvíce pomáhaly s přípravou akce v měsících před výstavou. (Toto neplatí na Šumáka, který odvedl perfektní prácí na stránkách PilsenKIT)
Vaše příspěvky mi demotivují v práci na fotografiích a spíše mi s****.
PS: pro rýpaly fotografie z 9.9.2009 (cvičení letecké záchranné služby). Byli přednostně upravovány pro planes.cz (jako aktualita dne) a volno bylo uděleno v rámci redukce přesčasových hodin.
Petr "Chmell" Chmelík
Chmell Scale Models na Facebooku / KPM Plzeň / KPM Plzeň na Facebooku / PilsenKIT na Facebooku
Chmell Scale Models na Facebooku / KPM Plzeň / KPM Plzeň na Facebooku / PilsenKIT na Facebooku