http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewte ... tema=30141
a já se vás loni zastával. I přesto že mě Tomáš volal mě osobně už u Vás neuvidíte
milan věchet píše:Informace o možném ubytování na ,,šutráku"2009. Vzhledem k dotazům již v této době upřesňuji: jako každý rok bude možné ubytování přímo v místě akce = DDM Nová Paka, za poplatek 60Kč (pro DDM) osoba/ noc. Ubytování bude možné v pátek 15.5. a v sobotu 16.5. Kapacita je 30 míst. Kdo chce může použít vlastní spacák. Další možnost přespání je ve vlastním stanu na zhradě DDM nebo ve vlastním spacáku v některé výstavní místnosti (zdarma); tyto však na nocování budou pro rok 2009 omezeny s ohledem na uzamčení a zabezpečení modelů!!!
REZERVACE: vzhledem k ,,špatným" zkušenostem z předešlých let, kdy si někteří modeláři rezervovali místo a pak ani nedojeli, čímž blokovali místa jiným zájemcům, se místa budou rezervovat následujícím způsobem:
1) místa si lze předplatit hotově u členů KPM NP na kit show v Hradci, Pardubicích, Čáslavi a možná i jinde kam se vypravíme.
2) rezervace mailem na klubový E mail, případně funkcionáře klubu; upřednostní se však modeláři, kteří jezdí do Paky pravidelně a je spolehnutí, že místa využijí
3) předlacení míst zasláním peněz na účet KPM NP
O volných místech budu průbežně informovat zde nebo na webu klubu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků