Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

,,NOVOPACKÝ ŠUTRÁK 2009" - 16.5.

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: ,,NOVOPACKÝ ŠUTRÁK 2009" - 16.5.

Příspěvekod zbynek.skopan » 18 kvě 2009, 19:55

http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewte ... tema=30141
a já se vás loni zastával. I přesto že mě Tomáš volal mě osobně už u Vás neuvidíte
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 18 kvě 2009, 20:23

Vidím,kritiku asi nemá rád nikdo,ale za to co,sem napsal si stojím,a ostatní Prostějováky sem do toho netahal...mužete nadávat jen mě...
A nevím,proč by vám někdo něco takového nemohl napsat,to jsem snad jak za totáče,že se musí psát jen samé dobré?
To,že tam budeme mět občerstvení a bečku bylo povoleno!!!...přímo od vás...nikdo nám neřekl,do kdy musíme skončit,spání jsme měli taky mět zajištěno...stačilo zavolat,že není,ne?
A MP tam žádná nebyla...paní byla naštvaná,že nemám kšeft,co?

Ale nechejme toho...já jsem svoje řekl,napsané to je...každej si s toho vybere jen to jeho...na soutěž sem vám až na jednu výtku neřekl nic špatného...a to ostatní...
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 18 kvě 2009, 20:36

Hanzi prosím tě, když už jsi udělal takové zbytečné peklo, tak už to raději dál nerozviřuj. Zbytečně jsi díky své ješitnosti poštval proti všem Prostějovákům koho se dalo.
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 18 kvě 2009, 20:54

ty se do toho nes....když si tam nebyl,ano?
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hloubkar » 18 kvě 2009, 21:23

HansCh. Mě se taky moc nelíbil nocleh, Po Paragánsku na lavičce bez spacáku cca 3 hodiny spánek (a předtím kalba v areálu a pak výčepu kdesi ve městě :grin: ). Ale sranda musí bejt (v sobotu jsem doma ani nedojed večeři, cca o půl osmý jsem musel zalehnout a dotáh jsem to až do 9. hodiny nedělní ranní :grin: ) Hlavně se nechovej jako teploušek! :grin: Prostě jak jsem napsal" Sranda musí bejt. Příště lej taky! :twisted:
Povstaň znovu a znovu, dokud se z ovcí nestanou lvi……
Hloubkar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 19 kvě 2009, 05:14

Hanzi, já radši reaguji na tebe až teď, jinak by moje příspěvky byly jen plné hvězdiček (to v lepším případě), v horším by je admin smázl a v nejhorším bych asi vyfasoval ban a za to mi nestojíš. Na tebe se v tomto případě dá reagovat jedině výrokem Pi*a je pěkná věc, ale nesmí to být chlap!!! A tvým lékařem je pravděpodobně podle tvého chování gynekolog.
Jestli u tebe je představa dobré akce nacpat si báchor kuřaty a vychrápat se v granhotelu, tak změň koníčka. Za další, v Nové Pace jsem byl na Šutráku daleko dřív než ty, již v r. 2002 a smekám před tím, v kolika málo lidech dokáží takovou akci zorganizovat. Kdo je či není VIP už tady Milan Věchet vysvětlil a nám je na klíči k udělení této výsady kulové, na takové akci NEJDE stoprocentně nikdy uhlídat, aby nějaké dítě se nepokusilo po modelu šáhnout, jsou strašně rychlé. Je to nemilé, ale stát se to může kdekoliv.
Možná by tě vyléčilo z tvého všeznalství a ukazování všem, jak to dělají blbě, kdybys aspoň jednou zorganizoval, řídil a zabezpečil nějakou akci a nemusí být ani úrovně Šutráku, ale v tom případě mám oprávněnou obavu, že by v Prostějově skončily i ty bodovačky.
Jsou lidé, u kterých ani tak nevadí jestli na soutěž do Prostějova přijedou či ne, ale zrovna parta z Nové Paky patří k těm, se kterými se rád setkávám a jestli se kvůli tvé omezenosti nas.rou a už do Pv nepřijedou tak ti pěkně děkuji a myslím, že ti poděkuje lidí víc
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 19 kvě 2009, 07:45

A že mě to nejsi schopen říct přímo do očí...co Jirko?...asi by to skončilo jinak,než tady tím psaním...
Člověk řekne svuj názor na danou věc...a hned je všechno špatně...
Já se na soutěže nejezdím nacpat kuřatama a vyspat v luxusu,jen sem podotknul,že něco,co bylo loni,tak letos nebylo,i když to prej bylo zajištěno (tím myslím ten nocleh...). A že bych kvuli tomu měl změnit koníčka :-k
A akce sem už nějaké zorganizoval,řídil a zabezpečoval ( nejsou to ale modelářské akce,u těch je asi jiné měřítko...)...a fungovali bez problémů...
A to,že někdo nedokáže snést kritiku na sebe a taky to,že někdo nedokáže říct svuj názor a stát si za tím...to jsou podle mě lidi ubozí...
Je zajímavé,že jsem v sobotu,a cestou nazpět slyšel tolik výtek,ale nikdo je nedokáže říct přímo a postavit se za ně,jen aby si to z někým nerozházel...hlavně držet krok,nevyčnívat z davu,nerejpat do ničeho,nepomlouvat a klanět se až k zemi a na všechno říkat,že je to dobré a super...

to Hloubkar : teploušek určitě nejsem,nevidím nějakej smysl v tom celej večer a noc až do rána popíjet a pak se motat celé dopoledne,lejt jak říkáš,příště určitě nebudu,já těch 250km nazpět musel odřídit...a moc to příjemné pak už nebylo,a to auta řídím rád...Ale jak říkáš,sranda musí bejt ...
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Duch » 19 kvě 2009, 08:00

Hoši,hoši,hoši..... :shock:
:-& Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf
Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Duch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 19 kvě 2009, 08:16

Takže.....
Pokud bude za rok Šutrák (a já budu osobně proti) tak rozhodně bude jako každá jiná soutěž tedy jen v sobotu, bez doprovodných srandiček a to včetně ubytování atd... Rovněž budeme jen v jedné budově v které bude pro nás jednoduší navést stoly s minimalizací nákladů a hlavně naší dřiny. tomu přispusobíme kategorie nebo omezíme počet přihlášených modelů (jak to dělají jinde).V případě že se budeme muset spokojit jen s DDM tak to vidím na malou bodovačku. Prodejci také nebudou.
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Re: Ubytování

Příspěvekod zbynek.skopan » 19 kvě 2009, 08:18

milan věchet píše:Informace o možném ubytování na ,,šutráku"2009. Vzhledem k dotazům již v této době upřesňuji: jako každý rok bude možné ubytování přímo v místě akce = DDM Nová Paka, za poplatek 60Kč (pro DDM) osoba/ noc. Ubytování bude možné v pátek 15.5. a v sobotu 16.5. Kapacita je 30 míst. Kdo chce může použít vlastní spacák. Další možnost přespání je ve vlastním stanu na zhradě DDM nebo ve vlastním spacáku v některé výstavní místnosti (zdarma); tyto však na nocování budou pro rok 2009 omezeny s ohledem na uzamčení a zabezpečení modelů!!!
REZERVACE: vzhledem k ,,špatným" zkušenostem z předešlých let, kdy si někteří modeláři rezervovali místo a pak ani nedojeli, čímž blokovali místa jiným zájemcům, se místa budou rezervovat následujícím způsobem:
1) místa si lze předplatit hotově u členů KPM NP na kit show v Hradci, Pardubicích, Čáslavi a možná i jinde kam se vypravíme.
2) rezervace mailem na klubový E mail, případně funkcionáře klubu; upřednostní se však modeláři, kteří jezdí do Paky pravidelně a je spolehnutí, že místa využijí
3) předlacení míst zasláním peněz na účet KPM NP

O volných místech budu průbežně informovat zde nebo na webu klubu.

Situaci s ubytováním avizoval Milan již 5.ledna.
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 19 kvě 2009, 08:20

Občerstvení vodáků není v naší režii a ani nikdy nebylo, stejně jako nemáme žádný profit z jejich tržeb.
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 19 kvě 2009, 08:28

Vyhlašování bude pro příští rok tak že kdo si diplom či cenu nepřevezme protože se sebral a zmizel tak už nic nedostane.
Byl jsem na několika akcích v zahraničí a balení a mizení je skutečně jen Tschechische Schweinerei, v zahraničí všichni v klidu počakají a i ti co nezávodí zatleskají si podají ruce rozloučí... bez ohledu na čas a to jak dlouhou cestu.....
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 19 kvě 2009, 08:38

Honzo, Honzo... to že jsem na tebe reagoval pod svým jménem tady a je totéž jako bych ti to řekl do očí. Žádný anonymní výpad na jiném fóru pod nicneříkajícím nickem, to není můj styl a byl jsem k tobě ještě velice slušný. Pozorně si pročti, cos napsal a jakým způsobem jsi co napsal a jak jsi de facto poškodil prostějovský klub. Spousta věcí se dá napsat slušně a zdvořile a neurážet a nenasírat zbytečně lidi, kteří se snaží něco dokázat a udělat pro sebe a lidi podobně postižené. Uvědom si, žes tam nebyl sám za sebe, ale v rámci "výletu" klubu a tak jakýkoliv názor bude prezentován jak názor Prostějováků, i když nejsi přímo členem klubu, přijel jsi s jeho členy a vystupoval tam jako jeden z nich a tudíž jsi klub reprezentoval
Sorry všem ostatním za OT, víc už se tady k tomuto ostudnému výstupu jednoho jedince nebudu vyjadřovat a vyřídíme si to v Prostějově 8-8 Howgh!
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Žiška » 19 kvě 2009, 09:31

Chlapi, přečetl jsem si tu vaši debatu a nemyslím si, že Hanz někoho urážel, pouze napsal svůj názor. já ho mám taky a ne zrovna pozitivní. soutěž dobrá, hezké modely, potkal jsem dost známých, ale jediná výtka byla stran přístupu k prodejcům. někteří jiným sebrali stoly a tudíž byly podmínky prodeje na zemi docela stupidní. naíc heslo kdo dřív přijde, ten dřív urve se aplikovalo toliko jen pro někoho. bylo lepší prodejce nezvat, když tohle nebylo zvládnuto a to je jediná výtka k celé akci. chápu, že to není prdel něco organizovat, ale na druhou stranu právě v komunikaci ohledně místa na prodej organizace selhala. fungoval dvojí metr.
Rozestavěno:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... 71#p302171
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=19673
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=84748
Vladimír Žiška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 19 kvě 2009, 10:53

x
Naposledy upravil Ondra Kubeš dne 14 kvě 2011, 20:52, celkově upraveno 1
Ondra Kubeš

PředchozíDalší