Naposledy upravil Ondra Kubeš dne 14 kvě 2011, 20:51, celkově upraveno 1
Pancier píše:Myslím, že von panzerovi nejde tak o to štartovné, ako o kritizovanie organizátora.
Von Panzer píše:K MK Bulldogu. Krasne si odprezenetoval svoj klub tymi vybranymi slovami.Vyjadril si si svoj nazor tak ako ja.Len s tym ze ja ti Tvoj nazor neberiem,kdezto Ty ho beries.Je vseobecne zaname ze usporiadatelia sutazi sa nevedia vysporiadat s negativnou nazvem to kritikou.
Nikdy este neprisli s odpovedou charakteru obhajenia svojho nazoru a postoja k danej veci..Vacsinou utocia na kritiku v zmysle ,,utok je najlepsia obrana" co su primitivne odpovede.
Ak s myslis ze som tu preto aby som zneprijemnoval ALL Kits Show temu ,tak sa mylis .Takto primitivne tu vypisovat na nete vobec nema zmysel a toboz ked by som tu chcel skodit tak viem velmi ucinne zneprijemnit kazdu sutaz v den konania,kde je to v reali najucinnejsie ,kde to bude organizator najmenej cakat a nebude to moct uz pred verejnostou ovplivnit.Ak chces mozem s tym zacat u teba v r 2010.. Ale nemam o to zaujem, a dufam ze o to ani Ty nestojis.
Vseobecne k ostatnym: Nikoho zo sutaziacich nezaujima kolko stoji prenajatie saly a vsetky vydajky organizacie okolo sutaze.Tak isto opacne organizatora nezaujima kolko stoji model,vybava,chemia,farby a pod.a cestovne a ubytovacie naklady.
Ked som sa tak rozpraval so sutaziacim ,kazdy si stazuje na vysoke naklady v modelarstve a cestovnom.No tu kazdy akosi frajeruje ze mu startovne nevadi ,tym padom nezaujima ho to ako by si ponizil naklady.
.IDEA je jednoducha.Ked sa ujme zavedenie startovneho 2 eura na jednej priekopnickej sutazi,tak sa to tu udomacni aj na dalsich sutaziach.Som zvedavy ako sa to odzrkadli na ucasti ,hlavne na malych sutaziach.Prajem Vam vsetkym organizatorom aby Vam chodili na sutaz sutaziaci v co najvacsiom pocte.
Rajmund píše:Páni,neviem či som pochopil správne,ale tá debata bola skutočne o dvoch eurách na osobu,opakujem na osobu,nie model.Uvedomujeme si vlastne aké štartovné sme skladali v Mošoni,Viedenskej ipms výstave,či na niektorých výstavách v čechách?Tam sa bez pardonu platí za model a nie za vystavovatela.A i napriek tomu si myslím že tieto výstavy stáli za to a zúčastnili sme sa ich radi.Ja si myslím že tie pekné chvíle ktoré môžem stráviť s kamarátmi postihnutými rovnakou diagnozou za tých pár korún stojí.Ato mi je jedno či platím za model,či osobu.Tých pár euro ktoré organizátor takto získa pôjde zase aj tak na podporu modelárstva,budme radi že na staré kolená sa budeme mať na čo pozerať,ked nám dorastie nová omladina možná práve z týchto penazí.Alebo sa snád bojíme budúcej konkurencie?čibo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků