Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

PLASTIC SESSION 2009

Přehled soutěží v roce 2009
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: PLASTIC SESSION 2009

Příspěvekod Marek_sk » 25 bře 2009, 18:55

uz sa tesime :grin: :lol: omg to budu facy :grin: :grin:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Marek_sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jacque » 25 bře 2009, 23:56

Ja by som len troška podrýpol, aby si organizátori pri budúcom ročníku dobre zvážili či to bude naďalej dvojdňová súťaž, či to má vôbec zmysel... Oveľa väčšie a úspešnejšie súťaže zvyknú byť jednodňové, tak mi uniká funkcia tohto systému v Poprade...Ja viem, omnoho ľahšie je kecať "múdre" bláboly ako reálne tvoriť, ale myslím že toto je priveľký zákusok. Asi každý vidí, že sa to odzrkadlilo na účasti súťažiacich, najmä zo vzdialenejších kútov SR a ČR.
Jacque

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Martinko » 26 bře 2009, 07:18

Hovoríš tu o účasti resp.neúčasti modelárov zo vzdialenejších miest SR a ČR. To nie je o tom či je jedno-dňová, alebo dvoj-dňová súťaž. To je o tom či chcem ísť, alebo nie! Veď teraz v Poprade boli ľudia z Teplic, Žatca, Náchoda, z Bratislavy, Humenn=ho, Miškolca a pod.
Najlepšie je to, že keď bola naša súťaž jedno-dňová, tak modelári ako si teraz Ty (neber to v zlom) chceli, aby sa súťaž rozšírila na dva dni, pretože nemajú čas si ani medzi sebou vymeniť názory a postrehy. Teraz, keď sme tieto hlasy vypočuli, chcete opäť jedno-dňovú súťaž. Ja už tomu nerozumiem. Veď na dva dni sme to nedávali preto, že mi sme to chceli!
Vladimír Martinko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PatoKK34 » 26 bře 2009, 07:24

Nie , Keď je to 2-dňová akcia je to dobre . . To je moj názor . Mne je dobre všade aj v PP . Je pravda že bolo menej modelov ako kedysi , a keby boli tie priestori čo niekedy (mestský úrad) bolo by to lepšie . :D
PatoKK34

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bubak » 26 bře 2009, 08:57

vrmo píše:Hovoríš tu o účasti resp.neúčasti modelárov zo vzdialenejších miest SR a ČR. To nie je o tom či je jedno-dňová, alebo dvoj-dňová súťaž. To je o tom či chcem ísť, alebo nie! Veď teraz v Poprade boli ľudia z Teplic, Žatca, Náchoda, z Bratislavy, Humenn=ho, Miškolca a pod.
Najlepšie je to, že keď bola naša súťaž jedno-dňová, tak modelári ako si teraz Ty (neber to v zlom) chceli, aby sa súťaž rozšírila na dva dni, pretože nemajú čas si ani medzi sebou vymeniť názory a postrehy. Teraz, keď sme tieto hlasy vypočuli, chcete opäť jedno-dňovú súťaž. Ja už tomu nerozumiem. Veď na dva dni sme to nedávali preto, že mi sme to chceli!

Súhlasím!Čo som pokecal s pár ľuďmi ktorí boli iba v sobotu,tak chceli ostať aj v nedeľu ale bohužiaľ na nedeľu mali niečo neodkladné.
Inak si myslím,že dvojdňovka je lepšia.Teda vyhovuje aspoň mne.Čakal som že v nedeľu tam už nebude nikto a bude sa dať dobre fotiť,ale na moje prekvapenie tam bolo dosť ľudí aj tak.
Ľubomír Ontkoc
Bubak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek_sk » 26 bře 2009, 13:21

mne sa zada ze dvojdnovka je super, lebo v sobotu som vecinou sa iba rozpraval a nemal cas ani nieco vyfotit ani pozriet modely, a v nedelu to bolo take uvolnenejsie aj sa pokecalo aj bolo cas na vsedko a aj troska menej ludi podla mna je dvojdnovka super aj keby som byval niekde dalej tak urcite by som rad prisiel, ale to je tak 100ludi 100chuti...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Marek_sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jacque » 26 bře 2009, 18:47

...na ako chcete, ja len že nie každý je pánom svojho času a nie pre každého je možné nechať model v sobotu ráno a vyzdvihnúť nedeľu po obede... O sebe vôbec nehovorím, ja na súťaže nemám s čím chodiť, ja prichádzam len pozerať (+kecať)...ale tohto roku nebolo čo, a ked už tak okukané
Jacque

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Martinko » 27 bře 2009, 08:59

No vidíš, tak niečo postav a dones do súťaže! Budeme môcť pokecať aj o Tvojom modely! :)
Vladimír Martinko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bubak » 27 bře 2009, 12:42

3.IAP_Jacq píše:...na ako chcete, ja len že nie každý je pánom svojho času a nie pre každého je možné nechať model v sobotu ráno a vyzdvihnúť nedeľu po obede... O sebe vôbec nehovorím, ja na súťaže nemám s čím chodiť, ja prichádzam len pozerať (+kecať)...ale tohto roku nebolo čo, a ked už tak okukané

Hmm presne takýto prístup je najlepší(teraz nemyslím konkrétne teba ale všeobecne,takže bez urážky).

Ľudia sa sťažujú že je na súťaži málo modelov,a sami nič nedonesú...A že sa pýtajú prečo?No preto lebo nič nedonesú!Majú len plno rečí,ale skutek utek.Ako sorry,ale takýto prístup.... :roll:
Ľubomír Ontkoc
Bubak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 bře 2009, 12:54

Jj nieco podobneho som zazil aj na zraze figurkarov. Povodne to mala byt jednodnova akcia, take posedenie pri gulasiku a tak. Potom sa ozvali hlasy, ze na jeden den sa neoplati chodit, ze to by bolo treba aspon dva. No a ked sa nakoniec spravila dvojdnovka aj s ubytovanim, tak samozrejme ti co pindali na jednodnovku, neprisli... Holt s ludmi je to tazke.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jacque » 27 bře 2009, 13:27

Bubak píše:
3.IAP_Jacq píše:...na ako chcete, ja len že nie každý je pánom svojho času a nie pre každého je možné nechať model v sobotu ráno a vyzdvihnúť nedeľu po obede... O sebe vôbec nehovorím, ja na súťaže nemám s čím chodiť, ja prichádzam len pozerať (+kecať)...ale tohto roku nebolo čo, a ked už tak okukané

Hmm presne takýto prístup je najlepší(teraz nemyslím konkrétne teba ale všeobecne,takže bez urážky).

Ľudia sa sťažujú že je na súťaži málo modelov,a sami nič nedonesú...A že sa pýtajú prečo?No preto lebo nič nedonesú!Majú len plno rečí,ale skutek utek.Ako sorry,ale takýto prístup.... :roll:

No veď presne o tom vravím! Ľudia kecajú, kecajú ale model nedonesú. Vrátane mňa. Prečo, to je na tri bodky... Ja som rád keď mám čas aby som sa tam ledva ukázal a niečo obkukal. Už sa teším na BB, tá ma ešte nesklamala.
Týmto sa tu nechcem hádať, povedal som svoj názor, dostal som odpoveď a bodka. Už nemusíte točiť dookola...
Jacque

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bubak » 27 bře 2009, 13:29

Ale veď ja sa nehádam ja som iba napísal tak ako to je...
Ľubomír Ontkoc
Bubak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kubco » 27 bře 2009, 13:36

a nevie niekto kedy budú fotky na stránke orlov ?
http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=55009
kubco

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KLingO » 27 bře 2009, 15:19

no najprv musim nejako dopravit cd s fotkami z PP ku mne do KE a potom ich nahodim .. taze strpenie poprosim
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
KLingO

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kubco » 27 bře 2009, 15:20

v pohodke .. ja sa len pýtam či budú ... ..
http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=55009
kubco

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2009