tá ERKA nema chybu, nostalgicka romantika
Black Goat píše:kubco: ďakujem, myslím, že aj tebe sa ušla cena, však? A organizátorom ďakujem za neskutočne vydarenú súťaž, atmosféra bola úžasná (a som za to, aby sa aj buduce ročniky konali v areáli múzeamá to fakt svoje čaro), počasie nádherné, burza ma trošku sklamala, hoci som si nakoniec prišiel na svoje, organizáciu hodnotím na výbornú, akurát tie boxy na techniku, no... v jednom smere to bol dobrý nápad (vyššie umiestnené, bezpečnejšie vystavovanie) no na druhej strane pomestiť sa tam
naštastie sme sa vošli nakoniec všetci. Maximálne príjemne strávený deň, akurát ten foťák som doma zabudol, tak nejaké fotky z kamošovho mobilu, ako sme blbli na bojovke
Maroskoo píše:Super výstavaškoda, že som nedokončil shermika a panthere ale o rok ho uz prinesiem ( hadam aj nieco vyhram
) ale keď som sa temto rok nezúčasnil aspon som kupil polopas od dragonu (ten hadam tiez stihnem = viete skola
)
PS: nechapem v galerii na http://www.modelday.sk je 54 fotiek a akurat musite vyfotit mna( to si bol tz fixťo? )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků