O večerní afterpárty se dá napsat jen to nejlepší, snad nebyla velká ostuda, hospodu jsme opuštěli mezi posledníma

Příští rok přijedeme určitě znova

A jeden vzkaz pro Rona a jeho kumpány: jestli uslyším ve Vídni něco o Mirage tak se těšte.

Pavol Papp píše:chlapci chlapci... mali ste 2 tyzdne cas si to rozmysliet. lezalo to tu na fore a nikto o to nemal zaujem. Mozete sa hnevat akurat na seba.
Pavol Papp píše:Pavle... tebe by som to stajne nepredal ...
Dale Cooper píše:Dolin píše:Bloudili jste někdo? Já sem zjistil že tištěná GPS navigace (od kluků na webu KPM Bratislava) má asi tak o 11 stránek méně než by pro mě měla mít (i když letos to bylo bez přechodu v Kittsee![]()
),.....a odjezd,.....no na Bratislavský hrad taky auto nepustí.
![]()
![]()
http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/ ... -zima-2008
Čí byl tento MIG?
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Já bloudil asi 45 minut v okolí kulturáku, nějak jsme kolem něj párkrát projeli, aniž bychom ho identifikovali... Srandovní historky z bloudění jsme dali to stejně nazvaného topicu v rubrice auto-moto. Tam už jsem psal velký dík pořadatelům, píšu i sem, chalani, bolo to Supeeeer!
Jinak pod tím Migem byl podepsán nějaký cizinec, také jsem ho okukoval, byl, tuším, z Maďarska...
Honza Kopecký píše:Moc pěkná akce. Byl sem poprvé a moc se mi u vás líbilo. Velké díky pořadatelům a pokec s bandou neměl chybu. Ještě teď mě bolí hlava z Kubrtovi ořechovice
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník