Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2008
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Eday-2008

Přehled soutěží v roce 2008
Odeslat odpověď
Příspěvků: 405 • Stránka 12 z 27 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27
  • Odpovědět s citací

Re: Eday-2008

Příspěvekod Honza Miňovský » 21 zář 2008, 18:21

...
Přílohy
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
.: Honza Miňovský 18 let :. KPM Kladno
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Finished:
->Fw190A-8 1/48 Eduard in Detail...<-
->Kittyhawk Mk.I 1:48 + spousta doplňků<-
Honza Miňovský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Miňovský » 21 zář 2008, 18:25

...
Přílohy
15v.jpg
výsledky :)
14.jpg
13.jpg
12.jpg
11.jpg
10.jpg
.: Honza Miňovský 18 let :. KPM Kladno
Finished:
->Fw190A-8 1/48 Eduard in Detail...<-
->Kittyhawk Mk.I 1:48 + spousta doplňků<-
Honza Miňovský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matouš Rybár » 21 zář 2008, 19:58

Super modely, mám ale k akci jednu výhradu: včera jsem to nsetihnul vůbec a dneska jsem se trochu zdržel v práci, takže jsem dorazil až asi ve čtvrt na čtyři. Modely měly zůstat na místě minimálně do čtyř, takže jsem byl dost překvapenej, že už v půl čtvrtý to vypadalo, jako by probíhalo hromadný rabování. Dost mě to s.re; když dávám model do soutěže (i když jen líbí-nelíbí), tak snad splním požadavky pořadatele, ne? Svoje dvě spatlaniny jsem si odnesl pět minut po čtvrté a stoly už byly poloprázdný. Chápu, že někdo může opravdu spěchat, ale tolik spěchajících modelářů, to je trošku nedůstojný... Nebo ne?
Nejlepší argument proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem. (Winston Churchill)
Matouš Rybár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Chmelík » 21 zář 2008, 20:04

To Matouš: Ano, měl jsem podobný pocit. Odpoledne jsem tam tak trochu zabíjel čas, abych byl fér a vyhověl přání (požadavku? podmínce?) organizátora neodnášet modely před oficiálním ukončením (16:00). Ale o dost drahnou chvíli dřív to tam vypadalo jako když už je odpískáno - ze stolů to mizelo ne stylem výjimka, má to někam do ciziny daleko, ale dost šmahem a taky stánkaři to jakoby začli balit. Říkal jsem si, že to ještě před oficiálním skončením vypadá, jako by se chtělo, aby už čumilové neotravovali a začlo se balit co nejdřív...
Tomáš Chmelík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Petr » 21 zář 2008, 20:24

Děkuji pořadatelům za pěkně strávenou sobotu . Byl jsem na eday poprvé a příští rok mně zase čekejte . Domů jsem si dovezl 6 krabic plus vstupenkáč . Utraceno 2100 Kč . Velmi vydařená akce .
Honza Petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 21 zář 2008, 20:25

Italský SIG na E-Day:

http://www.modelplac.cz/htm/akce/eday08_italsig.htm

Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 21 zář 2008, 20:32

Jako omluvu pro predcasne (myslim, ze drtiva vetsina modelu tam v 15:00 byla) baleny jde uvest fakt, ze po treti hodine odpoledni v nedeli tam uz bylo navstevniku poskrovnu, vetsina zevlujicich byli soutezici. Jestli to vuci poradajicimu bylo/nebylo fer je ostatne na svedomi kazdeho souteziciho. Sam se priznam, ze 2 dny souteze jsou pro me prijatelne jen z toho duvodu, ze jsem z Prahy a tim padem tam stravim jen cas, kolik se mi chce, domu to mam 20 minut autem.
Kazdopadne je zbytecny kvuli tomu rozdmychavat flamewar, nic novyho by stejne neprinesla.
M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matouš Rybár » 21 zář 2008, 20:42

mess píše:Jako omluvu pro predcasne (myslim, ze drtiva vetsina modelu tam v 15:00 byla) baleny jde uvest fakt, ze po treti hodine odpoledni v nedeli tam uz bylo navstevniku poskrovnu, vetsina zevlujicich byli soutezici. Jestli to vuci poradajicimu bylo/nebylo fer je ostatne na svedomi kazdeho souteziciho. Sam se priznam, ze 2 dny souteze jsou pro me prijatelne jen z toho duvodu, ze jsem z Prahy a tim padem tam stravim jen cas, kolik se mi chce, domu to mam 20 minut autem.
Kazdopadne je zbytecny kvuli tomu rozdmychavat flamewar, nic novyho by stejne neprinesla.
M.

Já nevim. Asi ať si to každý vyřeší se svým svědomím sám. Že tam bylo po třetí málo lidí je pravda, ale na druhou stranu o to víc jsem si to užíval, mám kapku fóbii z davů (dělám na letišti, tak se mi nedivte). Jestli bylo nebo nebylo dost lidí, či jestli požadavek, aby modely zůstaly na místě do čtyř, je fér nebo ne, to jsou předměty k diskusi s pořadatelem, já jen říkám, že když něco podepíšu, tak to taky dodržím. Pokud má někdo sakra dobrej důvod, že to musí odvézt dřív, nemám s tím problém, ale za takový důvod nepovažuji to, že se modelář na soutěži nudí. Nechci rozpoutávat flamewar, jen chci říct, že mi je to trošku líto...
Nejlepší argument proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem. (Winston Churchill)
Matouš Rybár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 21 zář 2008, 20:44

mess píše:Jako omluvu pro predcasne (myslim, ze drtiva vetsina modelu tam v 15:00 byla) baleny jde uvest fakt, ze po treti hodine odpoledni v nedeli tam uz bylo navstevniku poskrovnu, vetsina zevlujicich byli soutezici. Jestli to vuci poradajicimu bylo/nebylo fer je ostatne na svedomi kazdeho souteziciho. Sam se priznam, ze 2 dny souteze jsou pro me prijatelne jen z toho duvodu, ze jsem z Prahy a tim padem tam stravim jen cas, kolik se mi chce, domu to mam 20 minut autem.
M.

Mess sice smazal můj příspěvek, který byl odpovědí pro pana Chmelíka který úspěšně prudí na obou fórech.... byl jsem tam až do likvidace stolů. k žádnému "masivnímu" odchodu nedocházelo minimálně dřív jak v 15:30 a je skutečně pravda že tam už kromě modelářů nebyl nikdo..... kolegové ze soutěžní části nebrali modely dřív jak 15:45 dřív možná jen lidé s povolením od pořadatelů. Na bodovačce byly modely ještě dlouho po 16:00.... stejně tak i většina prodejců....
Ono mít 2 dny + pátek v nohách není žádná legrace.... a mnozí přespolní jsou možná ještě na cestě....
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Sheya » 21 zář 2008, 21:07

Tak já taky přidám jednu fotku (dneska) - fotku Mistra. :D
Přílohy
PICT6848.jpg
Omne initium difficile est
WHO IS WHO viewtopic.php?f=78&t=36938&p=691305#p691305
H-21 viewtopic.php?uid=2807&f=300&t=93779&start=0
L-29 viewtopic.php?f=300&t=94555

HGW doplňky: http://www.battlefield.eshop-zdarma.cz/
Sheya

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Skolil » 21 zář 2008, 21:08

Michal Konečný píše:tak to se omlouvam ja myslel ze z papiru jak byla mezi papirem.

Já v tý kategorii soutěžil a papír tam byl jen jeden,jinak všechno plast.
A jinak E-day byl parádní!
http://skolil-diorama.blogspot.com
Jakub Skolil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matouš Rybár » 21 zář 2008, 21:10

zbynek.skopan píše: k žádnému "masivnímu" odchodu nedocházelo minimálně dřív jak v 15:30

...tedy k masivnímu odchodu docházelo minimálně od 15.30, což jest o 30minut dříve, než-li se tak mělo stát. (z výše zmíněných důvodů bych model jinam než na soutěž do prahy nedal, nejsem tak úplně pánem svého času) Ale znovu, když něco podepíšu, tak to dodržím. to mi přijde jako slušnost. a znovu: komu se nelíbí, že jeho model musí dva dny kysnout na druhým konci republiky, ať s tím prudí pořadatele, ale ať to nepoužívá jako argument, že porušuje předem dohodnutý pravidla - věděl předem, že tam ten model nebude chtít nechat do čtyř...

ach jo, nechme toho, tahle debata fakt nikam nevede. Radši sem hoďte nějaký další fotky...
Matouš Rybár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matouš Rybár » 21 zář 2008, 21:13

To Sheya: Jardo gratuluju, muzeum nejoriginálnější, co jsem viděl! A ten felixstowe, paráda!
Matouš Rybár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Skolil » 21 zář 2008, 21:14

Matouš Rybár píše:To Sheya: Jardo gratuluju, muzeum nejoriginálnější, co jsem viděl! A ten felixstowe, paráda!

Já se připojuji,muzeum parádní!!
http://skolil-diorama.blogspot.com
Jakub Skolil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 21 zář 2008, 21:19

Matouš Rybár píše:
zbynek.skopan píše: k žádnému "masivnímu" odchodu nedocházelo minimálně dřív jak v 15:30

...tedy k masivnímu odchodu docházelo minimálně od 15.30, což jest o 30minut dříve, než-li se tak mělo stát. (z výše zmíněných důvodů bych model jinam než na soutěž do prahy nedal, nejsem tak úplně pánem svého času) Ale znovu, když něco podepíšu, tak to dodržím. to mi přijde jako slušnost. a znovu: komu se nelíbí, že jeho model musí dva dny kysnout na druhým konci republiky, ať s tím prudí pořadatele, ale ať to nepoužívá jako argument, že porušuje předem dohodnutý pravidla - věděl předem, že tam ten model nebude chtít nechat do čtyř...

ach jo, nechme toho, tahle debata fakt nikam nevede. Radši sem hoďte nějaký další fotky...

Já to viděl prostě jinak.... a hádat se o 1/2 hodiny u dvoudenní akce :grin: :grin: :grin: :grin:
zbynek.skopan

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 405 • Stránka 12 z 27 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27

Zpět na Rok 2008