MichalH. píše:tyjo, fightclub u nás a já ho zmeškám![]()
![]()
třeba zítra proběhne round 2![]()

![]()
michal-v píše:Srdečně gratuluji.
kikin píše:MichalH. píše:tyjo, fightclub u nás a já ho zmeškám![]()
![]()
![]()
Filip Tomči píše:kikin píše:MichalH. píše:tyjo, fightclub u nás a já ho zmeškám![]()
![]()
Pánové jsem přítel pana Muzikanta a nezlobte se na mě, ale můžete mi říct co je vtipný na tom, když p. Bílek(z fy Bílek)jiného majitele firmy fyzicky napadne , následně pak i bezbranou ženskou, která je 2 měsíce po porodu a pak ještě její ségru? Navíc pak ještě vyhrožuje, že po odchodu rozkope stánek a nechá podpálit firmu? Vše jenom kvůli tomu, že má někdo levnější modely a prodá jich víc než kdokoliv jinej? A jak může člověk jako pan Bílek, který dal první ránu, říct, že se bránil? Jelikož jsem blízkej přítel Pana Muzikanta a vše jsem viděl z půl metru, tak vám můžu říci, že co provedl p. Bílek v opilosti, ho vůbec neomlouvá a správně by se měl veřejně omluvit a né psát, že mu to je jedno a že k němu stejně budou zákazníci lízt do krámu atd.
Tím bych chtěl vše uzavřít poněvadž to je osobní věc těch lidí, kterých se to týká a myslím, že toto téma nevzniklo kvůli probírání cizích zporů, ale kvůli výstavě modelů. Některé lidi to třeba nemusí vůbec zajímat a vy je tímto otravujete.
Děkuji za pochopení.
kikin píše:kurna....kde sem to vubec byl ze sem to nevidel
![]()
![]()
Painkiller píše:Přesně... Filipe, doufám, že se nikomu nic nestalo
Petr Štěpaník píše:kikin píše:kurna....kde sem to vubec byl ze sem to nevidel
![]()
Poslední dobou mám nějaký divný pocit, že MF klesá na úroveň jistého nejmenovaného modelářského fóra. Výše uvedené příspěvky tomu jen napovídají... Pánové, vy se radši 5x zamyslete, než něco napíšete!Painkiller píše:Přesně... Filipe, doufám, že se nikomu nic nestalo
Pavle právě že asi stalo - jak psal Filda, bylo to fyzické napadení.
No ale abych to odlehčil - přidávám se s gratulací k mistrovi!!!![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník