Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2006
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Zlínský Blembák 2006

Přehled soutěží v roce 2006
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 14 zář 2006, 19:59

máš u toho startovní číslo,tak se zkus nakontaktovat na Astráky.....třeba Ti pomůžou....

to Jura + Štěpán:...vloni tam bylo modelů tak asi dvaapůlkrát víc....a lidí taky....kolikrát se jeden nedostal ani ke stolům....obvyklé trable s propagací.... :shock:
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Los » 14 zář 2006, 22:03

no uvidime přišti rok jak to bude s modelama a navštěvnosti vypadat :wink:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Štěpán Los

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 16 zář 2006, 18:03

Viděl jsem Sqwirlovy více či méně skoro všecky rozmazané fotky - Štěpán Los je prostě Kaňour. Tohle v 1:72...... tý vadóó! :P :P :P Hluboce se klaním pán vachmajstr!!!!! Já si zase myslel, že hledím na pětatřicetinu. Nechceš mě kreslit figurky?
Pepana nenapadlo večer před soutěží nic blbějšího, než to svoje skvělé Téčko lakovat řádně odspodu nerozmíchaným Agamáckým matným lakem. Navíc tam toho nadělal moc. Výsledek byl, že super nádherný model se všema patinama a odřeninama a já nevím čím mohl klidně poslat tobogánem na WC do věčného zapomnění. Nasral mě teda fest. Takovou dobu to vylepšuje, furt zkouší nové techniky a nakonec nezvládne jednoduchý úkon, který byl navíc úplně zbytečný.
Prej mu pořadatelé nechtěli věřit, že to dělal on a že to je jeho druhý model!
Podivil jsem se nad tím, co se umístilo před ním. Abych to ještě uvedl na pravou míru: nevím jak se hodnotilo, kdo hodnotil, co hodnotil. Ale to, co skončilo v těch žácích v 1:35 první byl Tiger na malé dio s naprosto elementárníma chybama:
- viditelná práce pistolkou ve stříkání naprosto neposkvrněné kamo.
- nápis Stalingrad 75 km a vedle tanku Panzerfaust!!!!!! Když byli Němci 75 km od Stalingradu, Panzerfausty ještě neexistovaly. Když Panzerfausty došly tak nějak do módy, ve Stalingradu bylo Němců taky hafl - ale klepali tam v tom lepším cihly zednickými kladívky, v tom horším lebkama svých kamaraden.
- figurky a la já = další popis tedy zbytečný, hahaha!
- stopy jedněch pásů ve světle zeleném sněhu (asi nějaký druh zimní trávy) jak před tankem tak za ním a pásy v barvě kovu bez stop po sněhu v článcích. Tohle byl asi nějaký manévr a la 7. rota do výkladní skříně.
- pojezdová kola byla na tank evidentně montována nejdéle před hodinou a z fabriky dojela zabalená v lupkacích fóliích
- větvička vedle tanku není vůbec zasněžená a vypadá to, že není ani nijak upravovaná.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Hammer

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2006