Jan Pavlík : Děkuji za pochvalu . Na VABy od Tebe a RomanaV se vyloženě těším , modely od Vás byly vždy lahůdkou . Jaroslave díky , Tvůj zájem mně žene dopředu . PetrBM : Omlouvám se , že jsem Ti neodpověděl na Tvou otázku ohledně kamufláže . Ještě nejsem pevně rozhodnutý , vybírám si ze tří variant . Záleží také na tom , jak se mi povede model . Jediný čím jsem si jistý je , že nebude z Francie . Až model odrátkuji a udělám základovku tak dodám další fotky . Zatím toho moc k focení není .
Jan Pavlík : Díky , to je přesně co jsem měl na mysli . PetrBM : Děkuji za nabídku , až budeš mít čas tak mi to prosím vyfoť . Rád se kouknu . Ale zas tak moc to nepospíchá , zatím pořád drátkuju a dolepuju detaily . Než to dodělám , tak mám spoustu času na rozmyšlení jakou kamo nakonec spáchám .
PetrBM : Děkuji Malé pokračování : VABík už je v základu . Až mi zaschne barva ( je to agama , takže počkám 3-4 dny , jako obvykle ) , tak poopravím nedostatky a vrhnu se na kamo . Mezitím snad dodělám podložku .
Chlapi Díky moc Jaroslav : Figurku bych rád , ale asi to neklapne . Moje maximum je jakž takž upravit a předělat model , ale figurky už ne Jinak ta síť není zalitá možná , ale určitě Je to jeden z těch nedostatků o kterých se zmiňuji . Uvidíme co s tím . Zkusím to propíchat , když to nepůjde tak je odbarvím .
Roman : Vím o čem mluvíš , já ji měl celý minulý rok . Na mně snad naskákaly všechny krize co se dají v našich končinách sehnat .