Hezké foto, Glocku, díky za něj. Je to pěkná představa - podrovnáš , vytrácíš rychlost, dotáhneš a .... dosedneš do rozmoklý louky . Mašina na nose , vrtule v bahně, boule na čele - to už mám za sebou. Ale fakt hezký Bk , jen se divím, že to lítali s bačkorama.
Opět paráda. Spousta detailů a zase to bahno... Oni těch mašin museli roznest, než se to naučili. A jako i předešlá, bude to asi brzy po okupaci - žádné trupové označení , původní čs. zbarvení. Ještě jednou díky.
Pěkný foto , díky Glocku . To písmeno M je cvičná letka 1. pluku a je umístěno hned za kabinou - tam měl být pluk. znak. Je to tedy pravděpodobně malovaný až po nařízení o zakrytí pluk. znaků v létě 1938. Komu se to asi povedlo takhle zdrndit . Třeba se to někdy dovíme. Každopádně ještě jednou poděkování Glockovi, že myslí na pětistovkaře.
nedávno jsem byl na návštěvu u známého, taky tak trošku postiženého. Tomu sa podařilo získat nožní řízení údajně z pětistovky. Z mi dostupné literatury si nejsem docela jistý, ale žřejmě to tak bude. Chtěl bych poprosit zdejší experty, zda tomu tak skutečně je, příp. z jakého eroplánu by to mohlo být.