Pánové, vzhledem k tomu že jsem se také zařadil mezi stavitele B-534 (IV.série) měl bych na vás jakožto na odborníky několik dotazů (půjde sice o what-if provedení z bojů proti okupantům nicméně nepůjde o žádnou zásadnější přestavbu)
1)Existují záběry strojů poškozených v boji?Konkrétně mi jde o letouny prostřílené nepřátelskou protiletadlovou palbou nebo obrannou palbou nepřátelských letounů.Rád bych svou 534 oživil několika průstřely z kulometu MG-17 (konkrétněji průstřel v horní třetině palivové nádrže s malým únikem paliva, průstřel krytu kulometů, poškození baldachýnových vzpěr a konečně průstřel trupu skrz palubní desku končící v levé horní části pilotovy sedačky-navíc vyrobím několik "záplat" na již opravených poškozeních plátna ocasní části a křídel) nicméně trochu se s tím peru a sbírám inspiraci ovšem zatím se mi nepodařilo nalézt fotku jakékoli B-534 poškozené jinak než při havárii (a dost dobře pochybuju že by se palbou poškozená B-534 u SVZ nebo u povstalců neobjevila).
2)Z jakého materiálu byly vyrobeny lyže používané na B-534?V jakém byly zbarvení?
3)Jaký byl přístup k lékárničce v letounu?Byl pod odnímatelným panelem nebo byla k vyjmutí pouze "destruktivním" způsobem (konkrétně mi jde o to zda by bylo možné aby ji technik po přistání letounu se zraněným pilotem mohl rychle vyjmout a použít k jeho ošetření či nikoli)?Co bylo v její výbavě?
4)Existuje detailnější fotka na dýchač používaný v B-534 a jeho uchycení ke kyslíkové soustavě letounu?Jak byla spojena kukla pilota s radiostanicí a jak byla tato ovládána, respektive kde byl její ovládací panel?
5)Existuje fotka palubní desky s namontovanými přístroji zezadu?konkrétně mi jde o provedené kabelových spojů od přístrojů k motoru a snímačum.
Předem díky za pomoc.