Předlohu vyrobil Beardmore, přesněji jím vlastněná automobilka Arrol-Johnston někdy v prosinci 1918. AAP (přejímaci depo) RAF ho převzalo v lednu 1919 na letišti Renfrew (Glasgow) a fotograficky je doložen na základně námořních perutí RAF v Turnhouse (dnes letiště Edinburgh). Nejsou na něm zaznamenané žádné operační ani cvičné lety, takže asi záhy skončil ve skladu a posléze byl zrušen. Takový typický osud vojenských letadel té doby...
Technologie moje klasika: syntetiky Tamiya, akrylové laky a něco málo kovové Agamy. Moc jsem to nešmudlal, byla to přece jenom funglovka. Model se staví v pohodě, pokud pominu pár nepřesností k opravení (dlouhé baldachýnové a krátké mezikřídelní vzpěry, zaslepení otvorů v krytu motoru, chybná VOP - použil jsem ze standardního Camelu, lafeta křídelního kulometu apod.). Moc se mi nepovedly výplety, ale nejvíc mě nas.aly obtisky: nereagují vůbec na nic (ani Hypersol), zato čile reagovaly na Tamiyacké ředidlo X-20A, začaly se při lakování loupat anebo alespoň stříbřit, mrchy

Celkově moc spokojený s výsledkem nejsem, ale jak říkám, aby tu nebyly jen kříže...