Díky včerejšímu modelbrnu jsem musel něo dodělat,a mám novej foták,takže by to nemělo bejt tak hrozný,jinak ještě se s ním učím.Stavebnice je dobrá,jen sem musel trochu víc hlídat geometrii křídal a výškovky.
Přílohy
Naposledy upravil taffy dne 02 srp 2007, 23:08, celkově upraveno 1
..až ten foťák dostaneš trochu do ruky, zkus to víc přiblížit. Z týhle dálky se toho moc komentovat nedá. A jak řiká Milan, taky bych rád znal výrobce a měřítko.
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Raptor píše:Mimo soutěž bych si tipnul Attack 1/144
Vypadá ale pěkně.
Já to taky tušil, ale ať si lidi zvykaj uvádět tyhle základní údaje, abychom věděli o čem se bavíme Přiznám se, že jsem si v duchu přál aby to byla vykopávka od VEB Plasticart v 1/72 a tím pádem důkaz, že z toho lze postavit něco co připomíná Su - 7 . Byla by to dobrá motivace - taky ji mám někde schovanou... No a ty fotky, věřím , že Taffy určitě zlepší!
Co je špatné na Plasticartu?Mám ho doma (koupil jsem ho rozestavěný ale to by snad nemusel být problém) a pokud se přeryje,vytmelí a trochu vyšperkuje,nemusí vypadat špatně.
Co je špatně nevím, ale vyhrabu ho ze skříně zapomnění u táty a uvidíme. Co si pamatuju tak překryt kabiny je špatně (tuším čelní štítek a nízký profil).Použít by se dal z KP a dělá ho taky myslím Pavla. Mělké šachty a žádné detaily.
Ale jak říkám třeba je to dobrá motivace se to té sochařiny pustit Přerývat pověstný tvrdý plastik, který se štípe taky patří k lahůdkám Plasticartu .
Podle třípohledovek z ruských publikací by měl mít černý pruh proti oslnění před kabinou. Tyhle malé Attacky jsou moc pěkné kousky, jen kvalita návodů jaksi stojí za ...
s těma prckama se u mě doma nějak roztrhl pytel,a tak se mi po modelbrnu na stole objevila novinka MIG 21 smt,stavebnice je to pěkná,podle některých dílů to vypadá že budou i nějaké jiné verze.na stavebnici mě trápila jen jedna věc,přileení kabiny,ale jinak mě stavba,nebo spíš stavbička bavila až dokonce
zase sem si z nudy postavil něco menšího,stavebnici jsem už jednou stavěl,měl jsem dva velké problémy,nepasuje překryt(aby pasoval do důlku pro překryt jednomístný verze a obtisky se rozpadaly,naštěstí jsem měl ještě jedny ze starší stavebnice a ty byly no problemo,nakonec se mi moc líbí povrch miginy v modeláři od pana Bugáně(jestli jsem zkomolil jméno tak se omlouvám),a povrch natřel hodně zředěnou vallejkou(černá + destilka)a natíral a stíral uchoštourem