Bojová slepice se nesmí bát ničeho, dejte ji patřičný rozkaz a ona ho splní.
LongNose190 píše:Nevíte jak to je s modely od Dragonu v 1:144?? Kdysi dávno jsem si koupil A-10 v tomto měřítku, a mněla velice detailní interiéry+pěkně spracované motory.![]()
Když pak začaly vycházet nové 144 tak jsem si koupil dvě F-14,a byl to totální hnus.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kokpit žádný jen nějaký kousek plastu a náhražka jménem pilot...Nevíte jestli už pak novější modely byly lépe zpracovány? A nebo to jsou stejné kentusy....díky
![]()
Pavel Fišer píše:Sice už je dost pozdě, ale slíbil jsem pro 144centinkáře jedno překvapení. Již před Vánocemi jsem začal plánovat přípravu specializovaného shopu na měřítko 1/144. Konečně jsem se dopachtil výsledku. Doufám, že se Vám šopík bude líbit, a že mi ho všichni pomůžete dostat tam kam bych chtěl, prostě aby to byl e-shop pro modeláře, kde budou věci co Vás zajímají, nebo které by jste chtěli aby se k nám dováželi. Takže je to tak trochu i na Vás - budu rád za každou připomínku nebo informaci co by se mělo v e-shopu ojevit nebo dovézt.
e-shop najdete zde: http://www.144shop.com
Navíc jsou pro Vás připraveny zajímavé akce - čtěte úvodní stranu![]()
PS co se týká švalbovky a Lance už tam jsou v nabídce.
Pavel
Pavel Fišer píše:sorry martine - letím ti ho tam dát - mi nějak uniklo - pořád to beru jako jeden stát - jen vy teď máte nejakou divnou měnu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník