Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Zájmové skupiny ‹ Francouzská technika 1939-45
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Poděkování a pravidla.

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Poděkování a pravidla.

Příspěvekod J. K. » 06 úno 2009, 18:31

Tak v první řadě chci poděkovat Adamovi že na mou prosbu založil další skupinu.Po SSSR a USA již třetí.Doufám že se nám to tu časem zaplní podklady které nám pomůžou při stavbě našich modelů.
Proč Francie?Zaprvé jsem od malička příznivcem této pro někoho okrajovky.Pro mne a nejenom pro mne (žejo Hrdlo) těch krásných obludek.Zadruhé jak psal Jezevčík v modeláři tak pomalu začíná ustupovat zájem o vše německé a zatím to přechází z kříže na rudou hvězdu.To sice nemá s Francií nic společného, ale jak je patrné z programu některých výrobců tak se pomalu začínají objevovat na pultech našich oblíbených obchůdků i Frantíci.Doufám, že to bude pokračovat.
Pravidla :snad jenom jedno.Je to tu určeno pro techniku používanou Francouzi, takže prosím né kříže,nebo něco podobného. Samozřejmě pokud se vám stane, že omylem nějakého beutepanzer přihodíte,nic se neděje.Hlavně ať to tu není jenom s křížema. Pokud Vám nějaká obludka padne do oka, tak doufám, že zde najdete co budete potřebovat.
J. K.

• Odpovědět s citací

Re: Poděkování a pravidla.

Příspěvekod Mirek glock Říha » 13 kvě 2009, 07:08

Jen male info, vcera na TV Barandov davali prvni cast dokumentu Hitlerovi generalove a bylo to o polsku a tazeni do Francie. Samo ze hafo zaberu nemeckych tanku ale take hodne francouzskejch i primej boj a zasah S-35 do veze..bylo to pekny...
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod J. K. » 13 kvě 2009, 07:10

glock píše:Jen male info, vcera na TV Barandov davali prvni cast dokumentu Hitlerovi generalove a bylo to o polsku a tazeni do Francie. Samo ze hafo zaberu nemeckych tanku ale take hodne francouzskejch i primej boj a zasah S-35 do veze..bylo to pekny...

Asi jak pro koho,ten co seděl v té věži.Jinak dík za info.
J. K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 13 kvě 2009, 07:16

jaroslavkotlaba píše:
glock píše:Jen male info, vcera na TV Barandov davali prvni cast dokumentu Hitlerovi generalove a bylo to o polsku a tazeni do Francie. Samo ze hafo zaberu nemeckych tanku ale take hodne francouzskejch i primej boj a zasah S-35 do veze..bylo to pekny...

Asi jak pro koho,ten co seděl v té věži.Jinak dík za info.

Ja nemyslel ten zasah, ale dokument, valka je takova jak je...Prekvapilo me kolik Pz38 tam bylo a vubec je videt ze necmi hodne fotili a filmovali...
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 30 zář 2009, 07:59

tohle neni kam zaradit mozna poznate o jaky "streva" se jedna
Přílohy
fr_tank_vnitrek.jpg
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rabie » 26 srp 2014, 07:07

Prave ta pyramidka ma zaujima, nieco na F-100.org je, ale este musim pohladat. Ostatne casti cocpitu su na nete a v publikaciach zdokumentovane velmi dobre.
Are you worried about Olivet Nazarene University
exam prep and 300-101 pdf certification practice test? Check out our latest resources for HP questions for practice with definite guarantee of Yale University training.
rabie

Odeslat odpověď

Zpět na Francouzská technika 1939-45