Jeden z mojich poslednych prirastkov. Stavebnica je Zvezda, dekle od "polskeho krtecka". Hlavne s tymi deklami bolo kopec srandy, tlama sa mi na viacerych miestach rozsypala a vzniknute medzery som domaloval rucne(bohuzial farebny rozdiel je vidno). Na spodnej strane kridiel chybaju kokardy, obe sa roztrhali, podobne ako takticke cisla, ktore som doplnil z archu od Propagteamu povodne urceneho na Mig-23. Chyb kopec, snaha vsak z mojej strany bola...
Přílohy
na zaver jedna spolocna so subezne stavenym Su-22UM-3K...
Modely hezký,líbí Jen já jsem asi pako,ale nerozumím,kde je what-if,bijte mne,mučte mne,ale prosím mi to vysvětlete Letadla ČSLA začínám pomalu osahávat,zkoumat,jako malej jsem ujížděl jen na Fajtlovi a biblí mi byli Šmoldasovi "Českoslovenští letci v boji proti fašismu"
Ohladne toho WI si dovolim male ozrejmenie. Hrable s tlamou sice v sluzbach CSLA v pocte par kusov lietali, ale v odlisnej kamuflazi(ta na modeloch ak si ju porovnate so skutocnymi masinami je ina, hlavne na zadnej casti trupu je to komplet vymysel) a co som studoval internet tak stroj s taktickym cislom "1029" sme tu nemali. V pripade Su-22 je sice takticke cislo v poriadku, ale kamo je od uplneho zakladu dielom mojej bujnej fantazie. Tieto masiny boli sice po stranke rozdelenia farebnych poli doslova "co kus, to original", ale uplne zhodnu s tou mojom asi nenajdeme. Pri kresleni navrhu som nemal po ruke ziadnu fotku ani nic coho by som sa drzal, takze sanca zeby z mojich ruk vysla schema navlas rovnaka so skutocnym lietadlom je extremne nepravdepodobna. Mam este kratko pred dokoncenim aj Mig-23ML, u ktoreho je to obdobny pripad: realne takticke cislo + vymyslena kamo...tolko snad k tomu