Tak dalsi dokonceny kusok. Chyb kopec, fotky prosim ospravedlnte. Kamo som chcel povodne inu podobnu tej, s ktorou hrochy lietali aj v sluzbach CSLA, ale kedze cs stroj mam v plane do buducna v ramci roznorodosti zbierky nesie tuto. Je to(s par upravami) v podstate real takze pribeh k tomu nemam...mne sa celkom paci...
Pěkný. Navíc si myslím, že většinu lidí ani nenapadne, že je to whif.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Kubo: to mas na mysli to dodatkove pancierovanie? Ja mam totiz v tych verziach Mi-8/17 dokonaly hokej a tak som v nazve pouzil prvotnu a asi najznamejsiu verziu
Raptor: Houbyboss, velmi podarena stavebnica, mam v plane od nich este Mi-17(kamo CSLA) a pokial by casom vysla aj varianta so zrezanym zadkom tak ta bude CzAF...
Ne marku. Ale celková kapotáž motoru je Mi-17. Mi-8 připomíná jen ocasní rotor na pravé straně. Kdybys ho přeorientoval nalevo a dal označení Mi-8MT tak je to ok. Houbař je pěkná Mi-17, bohužel jedny a ty samé výlisky vydává za Mi-8, ale liší se to jen dekálama.
A ja som mal doteraz zato, ze hlavnym rozlisovacim znakom medzi Mi-8 a Mi-17 je prave ten zadny rotor...chcel som Mi-8 tak som ho dal napravon u MI-17 od CSLA bude nalavo...prehodit ho uz nemozem kedze je zalepeny
Neva, ono se to ztratí. Příště už to třebas bude lepší Ono pokud bys dělal real českou mi-8, tak kromě výše zmíněnýho se musí uřezat ještě DISS (ta krabice pod ocasem), dle fotek to naše Mi-8 neměly a trochu odlišné antény.