Modelářská práce výborná, no comment, na tohle nemám. Ovšem jinak.. Podle mě i WI model by měl být "letuschopný", což tohle bohužel není. Nechat rotor v původní pozici a nádrž posunout nadoraz ke kabině (aby její těžiště bylo přibližně v ose rotoru), mohlo by to fungovat, takhle je to technicky nesmysl. S plnou nádrží by musel pilot tlačit vší silou na cykliku, aby to nezačalo couvat asi 200 km/h, a při vypouštění vody povolovat a následně snad i táhnout.
Děkuji, to kukuric jj trošku sem ho okopčil jinak sem to moc neřešil jesli by byl vrtulník letuschopný ,hlavně aby se mi vrtule nesekli do sebe, hlavní rotor sem posunul dopředu.
No docela to teda chybu má... Proč je ten rotor posunutej tak dopředu? To jako ten vrtulník nemá reduktor? Každý vrtulník musí mít reduktor. Proč nezůstal rotor na původním místě? Rotor vždy musí být v těžišti. Říká Vám pane něco pojem centráž???? Pěkná ko**tina tenhle výmysl... Jsem žil v tom, že Vy Whifáci sice děláte kraviny (i když někdy velmi hezky postavené, všechna čest - třeba Ujíkovy výtvory), ale že se nějakým způsobem držíte reálu aby to aspoň letělo. Tohle by teda neletělo ani náhodou. Nápad možná dobrý, ale jinak - škoda že tu není smajl s palcem dolů.... Nevím nad čím, v tomto případě, se všichni rozplýváte.... Tak a do mě...
4 Jarda Špaček: A do Vás ? Proč ? Napsal jste svůj názor-stejně dobrý nebo špatný jako můj nebo kohokoliv jiného. Pokud jde o to "rozplývání": mě zaujalo provedení a hlavně nápad-jako (většinou) technikáře mě ten rotor mezi oči nepraštil...
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...