Založím si zde s dovolením privátní chlév první dva kousky,omluvte sníženou kvalitu,kdo měl kdysi Nokii 6230 pochopí,zítra vyzvednu foťák z reklamačky a přefotím+dofotím
Pánové nechci vám brát iluze, ale s tímhle bych neudělal nic ani já ve Photoshopu. To je prostě špatně vyfocené, objektiv naprosto nezaostřil na objekt. To je mobilem?
Jo,starou Nokií,psal jsem to hned zkraje,kvalita VGA,navíc za ty roky zašlé sklíčko,už jdu uploadovat o chlup lepší,asi taky žádná sláva,automat a bez stativu,zmenšeno XnView,podle návodu tady z fóra.Pokus u okna ukázal,že příště půjdu na půdu k oknu,foťák si aspoň položím a pod objekty dám bílé lamino.
Typhoon jako RedBull,tohle už nikdy víc,vytisknout na papír loga,přemalovat na 1cm tamyia pásku a stříkat mojí primitivní pistolkou je řehole .Až zjistím v kterém koutě vrakoviště skončila vrtule s kuželem a kryty podvozku,snad půjde do vitríny.
No a na tomhle éru dělám teď,bohužel jsem při stěhování někde potratil krabičku,takže budu muset přikoupit ještě jeden a kanibalizovat sedačku a podvozky,uživatel zatím nejistý.
Obecně vzato,ta krupice je strašná,foťák to krásně vytáhne,jen nevím z čeho pochází,že by štětcovaný Sidolux bez ředění? Na Cessně bych se rád konečně pokusil o alespoň náznak nějaké patiny,minimálně vytáhnout panely.
Tak mi došel mail,že včera jsem byl přijat za řádného člena What if SIGu Vážím si velice tohoto vstřícného gesta zkušené modelářsko-beletristické populace a pokusím se důvěru,ve mě kladenou nezklamat
Story je v galerii "normálních" letadel,jsem se tam nabuzen Ujíkem (ač mu nešahám ani ke kolenům) infiltroval s What ifem Dragonfly je u ledu,nechce se mi kupovat celý model jen kvůli pár dílkům,někde je musím mít,dnes jsem koupil švalbovku od Academy a bude to Švéd