Blbý kecy měli, protože to na první pohled nepoznali od klasické dvojmístné verze. Mně to taky nedošlo... Tohle by možná ocenili víc, ale nevšimnou to toho, protože do týhle sekce nelezou.
Co plánuješ dál, Me-262 s pulzákma z V-1 ?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
tak zatím už nejakou divočárnu nemám v plánu. tak mě totiž napadlo, že ještě nemám nejakou seriózni létajíci verzi Schwalbe, jenom dva projekty a vrak...takže teď mám rozdělanou A-1a, A-2a a V-083 s kanonem, stavebnici na B-1a/U-1 (Martin by měl radost ). A když ještě prototyp, pak V-056 jednomístniho nočáka...I když z kategorie štřeštěností mi vrtá hlavou Blitzbomber s kabinou posunutou někde na úroveň palubních zbraní, kdo ví...
Pěkná práce....jen škoda,že jsi to nechal v podobě prototypu v germánii.... Víc by mu to slušelo v sériové podobě našeho letectva od jednotek PVOS z roku 1947...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak jsem si říkal, že když je to prototyp, tak ať si ho užijou Hermannovi kluci Jinak tu bombardovací příď bych si taky nechal líbit, ale short-runa už asi jen tak neseženu A dík za ohlasy