U nás na kroužku postavili malý kluci už dva nebo tři P-51D od Fixe a vznikly z toho hezký modely bez velkýho trápení co jsme viděl ve vitríně. Závěr z toho radši žádnej dělat nebudu Co tě na tom modelu naštvalo že už nikdy více?
Hlavně ten jejich plast. Bo než jsem srovnal geometrii nohou do relativní shodné polohy. A i tak se stačí škaredě podívat a má to tendenci kulhat. Na komplet nové dodělávaní drobných dílu jsem si zvykl. (Pitotová trubice) Kola jsem po lehkém přejetí jemným brousítkem rovnou nahradil zbylymi z Tamiye (Stejně byly detailnější). Ale až na ty podvozkový nohy to mohlo být vše mými rukami.
No ja neviem. Ich Mustanga som robil a prišiel mi úplne v pohode, ak nie aj lepší ako tamka. A tej povrchovej úprave si mohol venovať viacej pozornosti.
Souhlas.Airfix už nikdy. Propadliny,pořádně se to nedá vyrmelit,kolečka na prd a nohy jsem měl stočený už v rámečku,takže jsem rovnal aż jsem se na to vyprd,páč bych je ukroutil.Jediný,a to musím říci scela zodpovědně,mne překvapilo jak je řešen kokpit a chladič v trupu.Nevěřil jsem ,že to sedne a sedlo perfektně.To že se tam musí vlepit nějak síť z předu,to už je vyšší dívčí a jak pro koho.Já to to tam dal,ale byl to oprus.Měl jsem to jako hec od kolegy ,že to nedám páč dělám 48,ale to nevěděl,że se mi nechce pomstít a nechat mne s tím trápit.On měl Mustoše za víkend ,ja za 14 dní.Nevim jak ostatní modely,ale co jsem se bavil s otatními,tak všechny v pohodě,takže to asi v Indii nestíhaj a nebo proběhla nějaká změna v poměru plastu a přísad.
No koukl jsem a na what if bych čekal trochu pestřejší kamo když už to děláš jako hákoše třeba čumák ala Hartmann, nebo červeníý spodek ala FW-190D či něco podobného.
Na vysvěllení (pro ty kdo viděli "Ríši slunce" asi zbytečné) - o "létajícím Cadillacu" vyřvával ze strážní věže hlavní hrdina onoho filmu, když sledoval Mustangy při práci na znefunkčnění blízkého japonského letiště...
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...
Jo, kořistní mašina. Ale ať si to každý pomaluje jak se mu zlíbí. Já se většinou taky neptám, jestli můžu dát čs. znaky na nějaký emerický či jiný prototyp v reálu postavený v 1 exempláři. Táži se jen u RZ, tam jsem po čuni už dostal
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...