Takhle mě navnadili Flying Bulls na letošní aviatický pouti. Přijel jsem dom, vytáh čistej výkres Flankera a začal vybarvovat. No a ejhle, ono to zas tak blbě nevypadalo
Abych jen nekecal - zamaskoval jsem alclad a přilepil + zatmelil SOPky. Brousit budu asi nasucho, páč bych nerad namočil pásku (sviňa pak nechce držet). Snad moc nezničim rytí, no bordel začistim šinkanzenem.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Tak na dnešek jsem doufal, že budu už konečně stříkat barvičky ale v mojí představě poslední nástřik surfu odhalil další jamky a škrábance Takže ještě jedno menší kolo tmelení A já se vás kolegové ptám jestli:
a) mi už z toho hrabe b) je tohle neustálý tmelení škrábanců a ďolíčků všeobecně normální c) mě stříkání naučilo si víc hlídat povrch a neustále ho ladit
Takže výsledek víkendového (teda spíš nedělního) snažení. Nafoukal jsem první vrstvu hliníku (nádherná to barva ) ovšem vyvstal menší zádrhel, který bych rád zkonzultoval, hlavně když je to teprv první vrstva a nic moc se neděje (byť kreje krásně). Po nafoukání se mi hlavně na víc surfem opravených místech objevila taková bordeloidní krupice. Jde setřít pouhým prstem ale zároveň se setře i trocha barvy. Je to nějaká reakce s podkladem a stačí když to lehce vezmu 2000vkou pod vodou? Podobně mi zreagoval nezamaskovanej přesah alcladu, když jsem na něj fouknul surf - povrch skoro jak u šmirglu Snad je to trochu poznat na druhé fotce.
Přiznávám, že nevyleštil. Ale tam kde jsem alclad pozděj zamaskoval byl povrch krásně hladkej. Navíc na těch místech kde je teď krupice, vůbec alclad nebyl. Nejspíš to vypadá, že surf asi nebyl uzrálej a lihovka ho nějak narušila, jinak si to neumim vysvětlit poněvadž čumáku a směrovek jsem se dneska surfem ani nedotkl. Nebo jsem měl tentokrát špatně naředěnej surf.
cca 1 bar. ale o alclad nejde, bude to tim surfem. jsem prstem teď zkusmo přejel po všech nastříkaných částech a hrubý je to prakticky všude. Holt přebrousim a snad svoje pak taky udělá lak. Ono přejíždět po metalickym povrchu a po lesklym jsou dvě různý věci že.
Jo počkej si asi nerozumíme, alclad jsem stříknul jen plechy motorů. Ten nástřik vrchu je lihovej hliník od agamy. Motorový kryty jsou alclad pale burnt metal, a trysky budou jet exhaust. Kamo je jinak agama líh, spodek bude tmavě modrá 34L.