Radši dej ty barvy dolů a prubni to nanovo.....tak mě napadá....Mám před sebou Su-25K Acada 1/144....děs a hrůza...že bych mu dal kamo "Europ 1" alias "Lizzard"??? No,zkusím ji rozkreslit,jk by to vypadalo
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak jsem dobastlil A-10, nic moc, ale mohlo to být i horší ... Patří do paralelní linie, kdy Patton hlásil obsazení Plzně z Pardubic a poté jsme přijali Marshallův plán
Jen to pak ale nezapadá do Tvojí verze historie. Když nás osvobodil "uncle Patton",tak proč má naše US technika bolševickou kamufláž? To vysvětlení mě docela zajímá....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak nějak to bude. Mimo to se mi nechtělo v tomhle měřítku dělat JAWS II nebo něco podobného a originál zeleno-zelená je moc tmavá Obdobně to bude s dalším kouskem, co mám v plánu - příborská Sabre
Tak jsem zjistil, že se mi v kitníku nějak namnožily Švalbiny různých verzí a výrobců v 1/144. Takže trumpeta je již na stole a bude ze stejné historické linie jako A-10, tentokrát půjde o naše nasazení v Koreji v rámci letectva US NAVY...