Díky.... .....už mám nástin tankistových vzpomínek..zatím jen syrový zápis plnicím perem....od 13. listopadu odpoledne do 15. listopadu do rána....krucinál...kdo to má přepisovat do kompu
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Hele co to děláš??? ještě že jsem si to přečet než jsem šel na pivo. A pokračování bude doufám co nejdřív, dost, že musím dycky tak dlouho čekat na čtení od Raptora
říkejte si co chcete...máte na to právo....o nic ste nepřišli...byla to TOTÁLNÍ KRAVINA BEZ HLAVY A PATY..... přečti si "Alronovy scénáře" a budeš mít stejný zážitek...proto sem to zlikvidoval kravin už tady je víc než dost...já mám příspěvků až neskutečně moc na to,že vůbec nic neznám a neumím....takže šlus...ať se projevují ti,co něco umí nebo znají....zbytečně bych zabíral místo...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Raptore,co má být nefér??? To že Vám všem to tady nechci znechutit??Jak jsem psal výš: koukněte na Thůdovy "scénáře" a máte stejný zážitek...
Ale jak chcete,já vás varoval.....
13.11.1989 okolo 16:00h
Konečně po službě,vybalit,vrátit zbraně do výzbrojního skladu a hurá do sprch….Takhle blbneme už od července.Pitomí chartisti.Teda ne,že bych komunisty nějak miloval,ale kvůli chartistům chodíme jak blbci obden do služeb a všecky stráže jsou zdvojené.Specielně muničák za městem a autopark,který stojí na okraji města. V 17:30 nástup pluku….vyřvává služba.Co je to za blbost? V pondělí??? Vždyť pravidelný nástup pluku je v pondělí v osm ráno…Pakárna pitomá.Tak rychle do sprch,ať nemáme zase zbytečný průser… 17:25 a na nástupišti je komplet pluk mimo lidí ve službách.A kuchařů,samosebou,za chvíli má být večeře.Velení pluku vychází z budovy štábu a vystupuje na tribunu. „Čo sa robí“,šeptne mi do ucha Paťo - můj řidič – „veď idú ako zbitý psi.““Vim já“odvětím a čekám,co bude.
„Pluku POOOZOR ! Soudruzi,politická situace je velmi vážná bla bla bla …… „To víme,ne“ zaslechnu za sebou Kornyho – mého střelce. …..byl dnes spáchán atentát na prezidenta republiky soudruha Gustáva Husáka …… „Megaprůser“ zaslechnu sykot průšviháře Dufína. …..a proto náčelník generálního štábu vyhlašuje okamžitou bojovou pohotovost všem útvarům ČSLA a zároveň vyhlašuje mobilizaci.Velitelé praporů vám sdělí další postup. ROZCHOD !
A je to tady,už to leze těma tlustejma do těch tenkejch.Velitel praporu kpt.Skřivánek nás odvádí před náš barák a spustí,co a jak.Jakmile zavelí rozchod,pádíme na šatnu a balíme velké polní a zbytek výstroje.Poklusem pro zbraně,munici dostanem později.Kdo má kvér,spěchá do parku.Ve 20:00 musíme být schopní vyrazit,komplet celý prapor.Zbytek pluku bude čekat na záložáky.
taková mini ukázka....to stačí,abyste začali dávit...víc toho nebude,zvracet nemusíte.....ale já vás varoval...