Tak po nákupu v Perníkově něco náročnějšího v klasice.....
A opět nic nejde snadno.,..nač se dívat do návodu,že? Tak jsem to celé (v podsestavách) fouknul hezky jednolitě RLM 04 Gelb.... A mělo to být krémovou...tu jsem si pak namixnul z barvy plátna s kapkou žluté ...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Aby byla ve vesmíru trochu rovnováha ,musím něco lehčího (hmotnostě),když Jarek páchá ten "velkovibrátor"....
Ještě chybí "zasklení" a trocha špíny a odřenin na spodku.... Foceno s bleskem... .... takže první fotka je nepovedenmá - blbý úhel. ale aspoň je vidět,že dekály sedly prostě nádherně...mají jemný lak,který nemá snahu k trhání...jen mám obavu,že se mě jeden z dekálů povedlo natáhnout. Ale co... Je to jen do vitrínky,tak jaké s tím štráchy....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Prubnul jsem systém popsaný onehdá Modeláři - denně hodinu pro modely..... využívám čas,kdy nejsem v zaměstnání a špuntík Vilda po obědě spí.... Jestli vydržím,mohlo by to letos tak 5 - 6 kousků dát.... Rozvrtanin mám dost,tak jsem pro sichr načal další.... novinku od Édy.... jen pořád nevím,co s tema portama....sbrousit "šití" nebo celé porty...nebo na to hodit bobek?
Přílohy
Srovnání s Pz.Kpfw.III Ausf.L od Revellu
Vašku, v tomto stádiu stavby se na vykašli. Pokud by jsi měl křídla samostatně, tak by se dalo nad tím uvažovat. navíc mi přijde, že danou opravou by se ti model zprotivil a šel by k ostatním temelínům. Kolik z nás by tu opravu svedlo, aby to bylo pocitově ok???
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Dobře.....nechám teda pětistovky být a dorazím "patnáctky"...asi... A to sbrousení šití? To není problém ani v tomto stádiu. Pokud je vhodný nástroj....