Jak mi soukromě tlumočil drahé kolege Ujík,toto schéma ,původně pro čs. Vampiry plánovaé ,se ve středoevropském prostoru ukázala jako málo efektivní. I když u cvičných strojů na kamufláži až tak nezáleží,byly to právě cvičné stroje,které nesly nejvíc kamuflážních schémat. Jelikož byly letově nejvytíženější,nejvíce se na nich experimentovalo s případnými kamuflážemi. Hlavně z důvodu dostatečné možnosti ověření jednotlivých kamufláží jak na zemi,tak za letu,ale také proto,že všechny cvičné Vampiry čs. letectva byly v případě potřeby využitelné jako pomocné bitevní stroje. Tak bylo možno se setkat s celou řadou mnohdy až exoticky vyhlížejících kamufláží.
Můj model tedy prochází revizí a následně obdrží jedno z testovaných schémat.....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak nevím, Véno, jestli jsou to spíš obláčky nebo kytičky, ale líbí se mi to. Je to takový roztomilý. Kadopádně, když tam foukneš ještě takový ty španělský vychytávky, tak to bude super.
Po dlouhé době jsem vytáhnul jednoho z temelínků.... Ooprava na ocase bude nutná...a pořád ještě se rozhoduju,jaký marking dostane...mám dvě možnosti...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !