vypadá hnusně, už s tím nic dělat nebudu, stojí na svejch, dodělám anteny, fouknu lakem /pokud mi teda ten lak nesežere barvu/ a jdu od toho, už mě to nebaví ba mě to přímo se.e dělám druhej foukanej - Me-109 Kim Ir Senova letectva ten snad dopadne líp než andula
Dobrýýý Tváří se to SKORO jako finská kamo,ale to nevadí.... A maskování gumou? Co jsem to zkusil,tak to mám v oblibě...jen je třeba dávat pozor u vícebarevných kamufláží na navazování barev...viz moje Avia B.534 "stračena" a nebo "Pagáč"... Máš to fajn,ta už to dotáhni do zdárného konce.... Ale nejzvědavější jsem na historku,jak se k "Velkému vůdci"(Kim Ir Senovi) dostaly messery..že by dodávka kořistního materiálu ze SSSR?
A pistolka? Hele,koukni,jak mě Ujík naštval,tak to hnedle šlo samo...na Fejfarově "Sanděrboľtu"...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
No jo,soudruhu....tak tady máme dvě možnosti....buď doděláš korejce (a já Ti pošlu dekály),nebo uděláš fina,ale v tom případě ho budeš muset přebarvit..páč Finové měli jinak rozložené pole...,.
Takže řečeno s bratry poláky: "Wybor naležy do Ciebie...."
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !