2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
PantherG píše:tak nevim..manželka odmítala jakékoliv lekce...její chyba...zato dcerka už ve svých 5ti letech poznala to NEJLEPŠÍ válečné éro...HURRICANE![]()
![]()
![]()
Anton píše:PantherG píše:tak nevim..manželka odmítala jakékoliv lekce...její chyba...zato dcerka už ve svých 5ti letech poznala to NEJLEPŠÍ válečné éro...HURRICANE![]()
![]()
![]()
Jo ale to jen proto, že 109 si jí neukázal!!!![]()
Anton.
Anton píše:Jé ahoj Terezko!!![]()
Těm řečem o Sucharech nevěř, protože nejhezčí éro na světě je cokoliv s kódem Me-109 a MiG-21, né nějaký splašený hřmící nadvakrát přeražený křídla..
Anton.
Raptor píše:Terko, lekce no.1 protože ten kdo nepozná Su-22M4 u mě není správný fanda a to jak modelářský tak i letecký
Terka píše:Raptor píše:Terko, lekce no.1 protože ten kdo nepozná Su-22M4 u mě není správný fanda a to jak modelářský tak i letecký
Super...Su (nějaký číslo, asi 24) máme postavený taky. Je to prostě dlouhý, štíhlý, s raketama...(tj. moje dělení letadel
) V tomhle případě bych se sem tam asi trefila.
Těm řečem o Sucharech nevěř, protože nejhezčí éro na světě je cokoliv s kódem Me-109 a MiG-21, né nějaký splašený hřmící nadvakrát přeražený křídla..
Anton.
ujík píše:Mě chcete strhat?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anton.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník