Jen slovně: modrá na čumáku na místě. Lehký přefuk na žluté opraven (byl jsem líný pořádně zamaskovat ) a nějak blbne pistolka. Klapka pravého chladiče furt upadává , nechce držet, potfora. Apropó: Nezbyl někomu prosím pěkně překryt kokpitu na Spit XVI ? Na rámečcích pro Mk.IX je taky. Jedná se mě o tu "odsuvnou bublinu". Jsem mamlas a praskla po délce
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nejen mistr tesař se utne .... .... natož kopyto jako já. Obtiskový arch od Propagteamu, Hypersol pomohl zalézt i do nejmenších nýtků, bohužel jsem to "místně přehnal" , pravý bok má dekál šejdrem... Vidím to tak jako že " všechno dolů a znovu a lépe" ...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Asi jsem to fakt přehnal, Zdenku. Polepším se . Kraghu, z fotek to moc vidět není,ale: znak vzadu na trupu ... nalevo je hezky v ose trupu kdežto napravo mě ujel a je lehce našikmo.... ale hlavně na pravém křídle u kořne jsem tu "plachtu" rozpustil hypersolem ... Něco s tím prubnu udělat.
Plachta z křídla odstraněna (jemně přebhnuto brusnou houbičkou a pak tvrdý šttec a líh), žlutá barva opravena a prubnu znovu dekál.... já vědl, proč to tisknu dvojmo
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michale proč? Protože to lehce máznu hypersolem a zaleze to úplně všude, pomalu líp než barvičky. Akorát když je to větší plocha, udělá to místy bublinky A pokud si vzpomínám, tak třeba u průhledného archu mě hypersol dal ten lak úplně pryč. Teda asi ne, ale rozhodně to tak vypadalo... Asi prubnu dávat hypesol pod dekály A pistolkou asi ne, jsem rád, že občas nastříkám barvu, pořád mě to nějak blbne ... ale to je určitě rukama.