Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG píše:no...furt lepší,než ty moje vraky...PAARÁDA TO JE
karlik píše:PantherG píše:no...furt lepší,než ty moje vraky...PAARÁDA TO JE
panthere, že ty si ještě nesnídal.........meleš z hladu, mě se tvé modely líbí![]()
![]()
![]()
to chce kávičku, cigárko ............
dík
karlik píše:to Terka: jo jo vrtulníky to jsou, je vidět že tě Zdeněk proškolil
díky
Terka píše:karlik píše:to Terka: jo jo vrtulníky to jsou, je vidět že tě Zdeněk proškolil
díky
No, tak vrtulník bych snad poznat mohla...Ale člověk nikdy neví, kdy ho potká nějaká výjimka či zrada, když to nečeká. Mě se to prostě líbí!
karlik píše: já už manželku naučil, že to že kolem letěl vrtulník, je naprosto nedostačující informace/alespoň Sokola od Hindu rozpoznat musí
![]()
![]()
/
ujík píše:karlik píše: já už manželku naučil, že to že kolem letěl vrtulník, je naprosto nedostačující informace/alespoň Sokola od Hindu rozpoznat musí
![]()
![]()
/
Maminu se ségrou jsem to už taky naučil, jenže to ještě byly doby , kdy se nám nad hlavou permanentně vykrucovaly Su-25, MiG-21,23, Albatrosy, Delfíni atd. Tyhle druhy holky bezpečně poznávaly. Pak už se objevovaly jen Alky a občas Gripen, takže to taky zvládly bez problémů. Jenže teď s bídou uvidíš Alku, kolikrát se objevil za rok Gripen spočítáš na jedný ruce a když vidím proletět Hinda, tak je svátek a přemýšlím, jestli se mi to nezdá
![]()
. To je pak těžký něco učit
![]()
. Ale ona to Terka zvládne, ty modely, co jsem v poslední době spáchal, pozná včetně toho, jak se jmenujou, takže ono to půjde
![]()
. Když jsme byli v Plzni, tak Spity poznala rychlejc než já
ujík píše:karlik píše: já už manželku naučil, že to že kolem letěl vrtulník, je naprosto nedostačující informace/alespoň Sokola od Hindu rozpoznat musí
![]()
![]()
/
Maminu se ségrou jsem to už taky naučil, jenže to ještě byly doby , kdy se nám nad hlavou permanentně vykrucovaly Su-25, MiG-21,23, Albatrosy, Delfíni atd. Tyhle druhy holky bezpečně poznávaly. Pak už se objevovaly jen Alky a občas Gripen, takže to taky zvládly bez problémů. Jenže teď s bídou uvidíš Alku, kolikrát se objevil za rok Gripen spočítáš na jedný ruce a když vidím proletět Hinda, tak je svátek a přemýšlím, jestli se mi to nezdá
![]()
. To je pak těžký něco učit
![]()
. Ale ona to Terka zvládne, ty modely, co jsem v poslední době spáchal, pozná včetně toho, jak se jmenujou, takže ono to půjde
![]()
. Když jsme byli v Plzni, tak Spity poznala rychlejc než já
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník