Tak aby se neřeklo..... "Zífájr FR 47" naší Maríny... tedy LP7 z Kotoru. Stavba probíhá v tématu "PRAPODIVNOPLÁNY Specialhobby" ... Základní marking hotový, pokouším se popiskovat Teda ty proužky, to je nápad Dekály jsou dooost měkké.... No a Jak-23 je severokorejec.... akorát teda sem musel opravovat čumák. A barvu bych už nenamixoval, tak jsem stroj přeřadil k jiné jednotce a čumák začervenil... Je to pro mě "další zakletý" model.... ale do konce už moc nechybí... tak snad....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak jsem vytáhnul jeden temelínek..... Folland Gnat T.1 1/72 Airfix v barvách Albatrosu.... Foceno bleskem a barvy jsou lihové Agamy přímo na tento nátěr určené.... C21L Hnědozelená ČSN 2250, C22L Khaki ČSN 5450 a C23L Pastelová šedá ČSN 1010. Zatím jen tyhle tři základní barvy .... ještě bude pás proti oslnění a žluté (cvičné) doplňky ...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Světlo na čumák jsem naštěstí našel.... tak asi hotovo.... lepší už to nebude A jen ze srandy "fotečka se starším bráchou".... Ten čeká na dokončení. A ještě bych měl mít něde staršího pratrance: Spit Tr.9 P.S. podložka je jen tak..... rozměrem panelů by měla být po1/144
Přílohy
"České země" zdá se se rozjíždějí..... tedy to, co předcházelo ději ze známé série knih. Možná k tomu využiju i něco dříve načmárané.... Nyní tedy novinka z mé stáje: palubní stíhačka Avia Bkp.534 v měřítku 1:72 od Eduardu..... Jen sakrapráce kde mám arch dekálů s námořníma plukovníma znakama Momentálně skončila pohodová část stavby: lepení a barvení. Mám zalakováno a čekají dekály, závěrečná kompletace a ta nej nej zábava - výplety.
Přílohy
Dekály na místě, fouknuto matem ( akrylový lak z obchodu Action, značka "Van Blejswijck" )..... A na řadě je to nejhoší - výplety.... Na SOP jsem chtěl dát znaky továrny Avia..... jenže ty se mě rozpadly.... tak jsem našel "emblémy jednotky".... no...
Přílohy
Ach jo..... ty výplety Mám to jako se zubařem..... obavy (ne, strach fakt ne - jen obavy).... a nakonec to není žádná hrůza.... Jen.... no... chce to víc praxe..... tak budu muset lepit víc eroplánů s výpletem....