Nevím o žádných podkladech na takovouhle kombinaci...ale čistě teoreticky by byla pravděpodobnější obrácená varianta, starší pojezdové kolo, jedno, dvě, použité na stroji s novým zbarvením...
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
VYSVĚTLÍM ale netlučte mne příliš za to. Kromě 35tin si občas "střihnu" i RC 24tinu. Začlo to tím, že kdysi jsem na Aukru objevil nepojízdného Leoparda 2A6. Pravda, v první fázi vypadal spíš jak svoje karikatura, po několika zásazích do konstrukce a kabátu už se pomalu začal sám sobě podobat.Na soutěž bych s tím nikdy nešel, mám to jen na pár výjezdů za rok(dětské tankové dny), jinak to stojí v kredenci. Až pak jsem zjistil že jsou i jiní výrobci např(Academy a j.) kteří produkují techniku v 1:25. Jinak tolik opěvované a různě tuněné 16tiny jsou sice pěkné ale pro mne už moc rozměrné. Zpět k 1:24. Momentálně mám na stole právě zmíněný Tiger, který předchozí majitel odložil coby nepojízdný(což se mi už podařilo vyřešit), nicméně ještě než ho odložil tak na původní žlutou spáchal štětcem "bojový" nátěr šedou, jen na pojezďáky jaksi pozapomněl - nebo že by došla barva? Chvíli jsem se šimral myšlenkou že bych to tak nechal a sjednotil bych celý povrch slušivým zimním kabátkem samozřejmně lehce orezlým,opatinovaným a obláceným. Proto můj prvotní dotaz. Jak vidím, tak nezbyde než stroj rozebrat i s pojezďáky(které jsou a)přes sebe - b)od výrobce mech. odpružené) což vidím na slušnou prudu. Každopádně všem diskutujícím zatím velmi děkuji. Každý názor je přínos a dobrá rada nadevše. Wolf PS: Nevíte náhodou někdo o dekálech na techniku 1:24, 1:25??
Odstranit šedý nátěr a udělat si masky na stříkání.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"