Páni kolegové....sháním informaci...nevíte někdo,dokdy a na kterém úseku fronty používali sověti tyhle mašiny?...tyhle fotky by měly být z let 1942 - 43 .....díky za každou informaci...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
tak nakonec sem toho moc nenašel a "hodil sem to od oka"...stejně to byla jen hříčka na doplnění figurek ruského tankového děsantu od tamky....a výsledek...posuďte sami....no podložka chce ještě trošku doladit....chybí tam spadané listí...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
no máš to celkom pekné... len mi tam trošku nesedí uniforma toho tankistu (zdá sa mi príliš do modra) a tiež tá červená podložka ...ale M3-ka aj figúrky vyzerajú super
no možná že neodpovídá....ale na jedné fotce z ruska sem tuhle verzi viděl...pokud ji najdu,dám ji sem....ten model je jenom "moje hříčka"....nemá žádný konkrétní vzor....jevlastně "jenom doplněk " k těm pěšákům
jinak ta "moje" verze z ruska je tady: http://www.o5m6.de/m3_light_midprod.html ,jak už uvedl někdo tady výše.....beru v potaz,že je to jen barevná rekonstrukce,ale tu fotku sem vážně viděl....