Kolegové modeláři, při brouzdání po netu jsem narazil na výrobce T-34 firmu ARK. Znáte někdo co je to za výrobce? Dle obalu to bude nějaká ruská (!?) výroba ale v jaké kvalitě dělá a vyplatí se tento model koupit?
Děkuji za Vaše postřehy.
síra píše:Pokud to dobře chápu tak ti jde vyloženě o model tanku T-34 . ARK není "špatná" . Je to přebal původní stavebnice RPM/Maquette . AKR vyčistila formy a novými rámečky rozšířila nabídku jednotlivých verzí . Součástí stavebnice jsou i článkové pásy . Pokud jde o nevýrazné detaily tak u stavebnice tanku T-34 je moc řešit nemusíš , protože tam toho moc není . Na co se musíš připravit jsou otřepy , stopy po vyhazovačích (na každém článku pásu jsou dva) a u paprskových kol jsou místo některých děr nalité válečky . Postavil jsem jich už několik a mám tuto stavebnici rád , ale o mě je známo , že jsem stavebnicový masochista .
Pokud jde o Bílka tak je to přebal Zvezda/italeri . Taky je používám pro přestavby z důvodu ceny . Je to jednoduchá stavebnice ze které se dá postavit pěkný model . Pokud koupíš Bílka ve verzi s lepty a článkovými pásy tak máš vše za hezký peníz . Pokud koupíš stavebnici bez čl. pásů a leptů tak je stejně budeš dokupovat , ale pak se dostaneš na cenu Dragonu . Dragon je naprosto parádní , ale trochu až zbytečně složitej .
Marder píše:Jdi do Trumpety, tam máš poměr kvalita a rozumná cena vyvážený.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků